Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Χάθηκε όλη μου η ζωή»
LIFESTYLE

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Χάθηκε όλη μου η ζωή»

Ένα από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Κινέτα ήταν η Ζωζώ Σαπουντζακη η οποία χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της, όταν οι φλόγες πλησίασαν απειλητικά. Το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς και η αγαπητή ηθοποιός είναι συντετριμμένη καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε χάθηκε όλη της η ζωή. Η Ντορέττα για τον Ντάνο και […]

Ένα από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Κινέτα ήταν η Ζωζώ Σαπουντζακη η οποία χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της, όταν οι φλόγες πλησίασαν απειλητικά.

Το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς και η αγαπητή ηθοποιός είναι συντετριμμένη καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε χάθηκε όλη της η ζωή.

Η Ντορέττα για τον Ντάνο και το ενδεχόμενο νέας οικογένειας

«Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε τα μάρμαρα. Επισκέφθηκα το σπίτι σήμερα στις 6:30 το πρωί και δεν το πίστευα. Κάηκε μέχρι και το ψυγείο, τόσο δυνατή ήταν η πυρκαγιά. Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα! Αυτό ήταν το κύριο σπίτι μου δεν ήταν το εξοχικό μου. Πήρε αμέσως φωτιά γιατί ήταν επενδεδυμένο με ξύλο. Εκεί μέσα είχα όλη μου τη ζωή. Τα πορτρέτα μου, τις παιδικές μου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των γονιών μου, όλα έγιναν στάχτη. Δεν αναπληρώνονται με τίποτα όλα αυτά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Έχω σοκαριστεί», δήλωσε συγκινημένη.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος, τον δημιουργούμε μόνοι μας

Χθες, έφυγε για να προστατευτεί από τον καπνό που είχε εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή. «Έφυγα, γιατί ο καπνός ήταν ανυπόφορος. Έβλεπα τη φωτιά να κατεβαίνει, αλλά δεν περίμενα τέτοια καταστροφή», λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις