Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επιχείρηση “αέριο γέλιου”, που φέρνει κλάματα…
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση “αέριο γέλιου”, που φέρνει κλάματα…

  Του Πέτρου Καρσιώτη Επιχείρηση «αέριο γέλιου», που πολλές φορές η χρήση του φέρνει κλάμα και υπό προϋποθέσεις ακόμη και το θάνατο νεαρών ατόμων, από την Αστυνομία στην Κρήτη. Συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικούς του Τμήματος, 63χρονος, για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου. Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού […]

 

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επιχείρηση «αέριο γέλιου», που πολλές φορές η χρήση του φέρνει κλάμα και υπό προϋποθέσεις ακόμη και το θάνατο νεαρών ατόμων, από την Αστυνομία στην Κρήτη.

Συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικούς του Τμήματος, 63χρονος, για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας αντικειμένων και πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 63χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατελήφθη ο 63χρονος να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση εντός του καταστήματος φιαλίδια-αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 675 αμπούλες με αέριο γέλιου,
  • 5 μεταλλικά φιαλίδια,
  • 910 μπαλόνια

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εξωλέμβιες μηχανές… κατά παραγγελία (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις