Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου (vid)

Επίθεση στο δημαρχείο του Αλίμου πραγματοποίησε ο «Ρουβίκωνας» νωρίς, γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας Δέκα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έφτασαν με μηχανές στο δημαρχείο Αλίμου, πέταξαν πέτρες και μπογιές και αποχώρησαν. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία μετά την επίθεση προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων. Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε γνωστή […]

δημαρχείο Αλίμου επίθεση Ρουβίκωνα

Επίθεση στο δημαρχείο του Αλίμου πραγματοποίησε ο «Ρουβίκωνας» νωρίς, γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας

Δέκα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έφτασαν με μηχανές στο δημαρχείο Αλίμου, πέταξαν πέτρες και μπογιές και αποχώρησαν.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία μετά την επίθεση προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων.

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γνωστοποιείται πως η επίθεση έγινε για τον θάνατο του οδηγού απορριμματοφόρου στις 16 του Νοέμβρη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται οι λόγοι που η συλλογικότητα επιτέθηκε στο δημαρχείο.

Καταγγέλλει ότι «οι 6 μηνες ή οι 8 μήνες συμβάσεις είναι παγιωμένο καθεστώς σε όλους τους δήμους και πως το προσωπικό είναι μόνιμα ελλιπές».

«Η αδιαφορία δημαρχαίων και λοιπών παρατρεχάμενων για την ασφάλεια ή τις συνθήκες δουλειάς είναι κανόνας στους περισσότερους δήμους, χωρίς ο Αλιμος να αποτελεί εξαίρεση», αναφέρεται, στην ανακοίνωση.

«Η σημερινή ενέργεια μας εντάσσεται στην 1η παγκόσμια ημέρα δράσης στην οποία συμμετέχουμε μαζί με άλλες αναρχικές, αυτόνομες & αντιεξουσιαστικές ομάδες από 15 χώρες, σε πάνω από 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις