Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εν ψυχρώ εκτέλεση πρώην μοντέλου στη μέση του δρόμου (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Εν ψυχρώ εκτέλεση πρώην μοντέλου στη μέση του δρόμου (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένας περαστικός πυροβολεί στο κεφάλι ένα νεαρό πρώην μοντέλο. Η 32χρονη Rosa Otilia Ramirez, δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση στις 7 το πρωί της 19ης Ιανουαρίου στην πόλη της Γουατεμάλα, λίγα λεπτά αφότου είχε αφήσει τη μικρή της κόρη στο σχολείο. Η Rosa Otilia Ramirez, που ήταν […]

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένας περαστικός πυροβολεί στο κεφάλι ένα νεαρό πρώην μοντέλο.

Η 32χρονη Rosa Otilia Ramirez, δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση στις 7 το πρωί της 19ης Ιανουαρίου στην πόλη της Γουατεμάλα, λίγα λεπτά αφότου είχε αφήσει τη μικρή της κόρη στο σχολείο.

Η Rosa Otilia Ramirez, που ήταν μοντέλο και είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία «Miss Γουατεμάλα», περπατούσε κατά μήκος του πεζοδρομίου, χωρίς να γνωρίζει ότι ένας άντρας την ακολουθεί.

Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, ο άντρας έβγαλε όπλο και εν ψυχρώ την πυροβόλησε πισώπλατα. Η Rosa Otilia Ramirez δέχθηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι και εξέπνευσε στο σημείο.

Το βίντεο δείχνει την 32χρονη να κείτεται νεκρή στην άκρη του πεζοδρομίου, ενώ τα αυτοκίνητα περνούν δίπλα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η αστυνομία που δημοσίευσε το βίντεο, αναφέρει ότι ο δολοφόνος ήξερε τη Ramirez, ενώ μίλησε για ένα πιθανό «έγκλημα πάθους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις