Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Ντελρόι… is back, μετά από έξι μήνες στην Τουρκία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Ντελρόι… is back, μετά από έξι μήνες στην Τουρκία

Ο Ντελρόι Τζέιμς επέστρεψε οριστικά στην ΑΕΚ, με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ από την τουρκική Γκαζιαντέπ. Μετά από 6 μήνες στην Τουρκία και τη Γκαζιαντέπ, ο Ντελρόι Τζέιμς αποφάσισε να γυρίσει στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε την περασμένη σεζόν, το […]

Ντελρόι Τζέιμς

Ο Ντελρόι Τζέιμς επέστρεψε οριστικά στην ΑΕΚ, με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ από την τουρκική Γκαζιαντέπ.

Μετά από 6 μήνες στην Τουρκία και τη Γκαζιαντέπ, ο Ντελρόι Τζέιμς αποφάσισε να γυρίσει στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε την περασμένη σεζόν, το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Εκ των πρωταγωνιστών της περσινής θεαματικής πορείας της «Βασίλισσας», ο Ντελρόι Τζέιμς, επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι υπέγραψε σήμερα (02/01) συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, ο Ντελρόι Τζέιμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται στην Αθήνα αύριο (03/01).

Για την επιστροφή του στη «Βασίλισσα» δήλωσε στο aekbc.gr:

«Αισθάνομαι υπέροχα, που επιστρέφω… σπίτι μου. Θέλω να χτίσω” πάνω στην περσινή εκπληκτική χρονιά που είχαμε. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ΑΕΚ να πετύχει τους εφετινούς στόχους της.

Έχω λάβει πάρα πολύ αγάπη απ’ όλους στην ομάδα. Είναι κάτι, που δεν περίμενα στο βαθμό αυτό, και είμαι έτοιμος να τους το ανταποδώσω. Είμαι έτοιμος να παλέψω ξανά για την ΑΕΚ. Περιμένω να «εισπράξω» το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη από τον κόσμο της ΑΕΚ. Έτοιμος για τη «Βασίλισσα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις