Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη! Πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη! Πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του (pic)

Ένας πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του, με τη σύντροφό του να αποκαλύπτει το αποτρόπαιο έγκλημα. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Lakeland, των ΗΠΑ, με δράστες τον βιολογικό της πατέρα και τη φίλη του. «Ήδη ήμουν σε κατάσταση πανικού όταν ήρθαν στην πόρτα μου και μου είπαν ότι η κόρη μου μεταφερόταν αεροπορικώς στο νοσοκομείο Tampa General», […]

Ένας πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του, με τη σύντροφό του να αποκαλύπτει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Lakeland, των ΗΠΑ, με δράστες τον βιολογικό της πατέρα και τη φίλη του.

«Ήδη ήμουν σε κατάσταση πανικού όταν ήρθαν στην πόρτα μου και μου είπαν ότι η κόρη μου μεταφερόταν αεροπορικώς στο νοσοκομείο Tampa General», δήλωσε η Shatoya Curry, η μητέρα της 6χρονης.

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας σώζει τον γιο του – Τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο (vid)

Σε πένθος είναι και η γιαγιά της μικρής, η οποία εξέφρασε τα εξής: «Είναι ένας εφιάλτης. Δεν μπορώ να ξυπνήσω και να βγω από αυτόν. Απλώς ένας εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν είναι αλήθεια».

Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, όπως φαίνεται στο ABC, ο πατέρας του κοριτσιού και η φίλη του αρχικά ισχυρίστηκαν ότι το παιδί έπεσε.

Όμως, έπειτα, η νεαρή παραδέχθηκε ότι χτύπησε το κορίτσι με μία ζώνη για τιμωρία, ενώ ο βιολογικός πατέρας της τη χτύπησε με ένα αντικείμενο στην κουζίνα.

Διαβάστε ακόμα: «Mίλησαν» οι γροθιές – Πατέρας και γιος τον ξυλοκόπησαν

Πάντως, η Shatoya Curry κατέθεσε ότι η 6χρονη Honesty παραπονιόταν όταν πήγαινε στο διαμέρισμα του πατέρα της, αλλά ποτέ δεν είχε ενδείξεις κακοποίησης.

Πρόκειται για ένα παιδί που αγαπούσε το κολύμπι, της άρεσε να κάνει ποδήλατο και έπαιρνε άριστα στο σχολείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις