Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάρωσαν οι “Ράδιο Αρβύλα” στην πρεμιέρα – Άγριο “δούλεμα για το power of love (vid)
LIFESTYLE

Σάρωσαν οι “Ράδιο Αρβύλα” στην πρεμιέρα – Άγριο “δούλεμα για το power of love (vid)

Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε τα βράδια της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πρεμιέρα έκανε χτές η αγαπήμενη, γνώστη τετράδα Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης στην συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η γνωστή παρέα, μας έδειξε το σκηνικό της εκπομπής που παραμένει το ίδιο, ενώ έκανε είσοδο με το τραγούδι «Always look on the […]

πρεμιέρα-Ράδιο-Αρβύλα

Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε τα βράδια της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πρεμιέρα έκανε χτές η αγαπήμενη, γνώστη τετράδα Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης στην συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η γνωστή παρέα, μας έδειξε το σκηνικό της εκπομπής που παραμένει το ίδιο, ενώ έκανε είσοδο με το τραγούδι «Always look on the bright side of life».

Ο παρουσιαστής έκανε μια ‘δυνατή’ εισαγωγή σχολιάζοντας καυστικά την επικαιρότητα.

«Ζήτω ο Παύλος Πολάκης! Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ζήτω η Μεγαλοοικονόμου! Ζήτω το Power of Love! Ζήτω ο Πάνος Καμμένος! Ζήτω ο Αλέξης! Ζήτω ο Κούλης! Ζήτω η γκαζόζα! Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα!» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

«Πάμε στο Pol έχει κάτι άντρες, κάτι σκληρά αγόρια,  φεύγει η τεστοστερόνη, σπάει το γυαλί και βγαίνει προς τα έξω. Για να δούμε εδώ μια δύσκολη αντρική στιγμή», είπε ο Αντώνης Κανάκης για το Power of Love.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις