Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πρόεδρος Μίλαν: «Fake news τα περί χρεοκοπίας μου»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόεδρος Μίλαν: «Fake news τα περί χρεοκοπίας μου»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Μίλαν, Λι Γιονχόνγκ, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσίευματα τα οποία ανέφεραν πως ο Κινέζος επιχειρηματίας χρεοκόπησε. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», ο «ισχυρός άντρας» των «ροσσονέρι» έβγαλε σε δημοπρασία επιχειρηματικά ακίνητα ώστε να πληρώσει υπέρογκα χρέη, κάτι το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Μίλαν, Λι Γιονχόνγκ, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσίευματα τα οποία ανέφεραν πως ο Κινέζος επιχειρηματίας χρεοκόπησε.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», ο «ισχυρός άντρας» των «ροσσονέρι» έβγαλε σε δημοπρασία επιχειρηματικά ακίνητα ώστε να πληρώσει υπέρογκα χρέη, κάτι το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ισχύει.

«Τα επιχειρηματικά μου ακίνητα είναι σώα και αβλαβή. Τόσο οι εταιρίες μου, όσο και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος που έχω στην κατοχή μου, δουλεύουν με σταθερούς ρυθμούς. Ελπίζω να μη ληφθούν σοβαρά τα δημοσιεύματα γιατί είναι ψεύτικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εταιρία του Λι Γιονχόνγκ, αγόρασε τη Μίλαν τον Απρίλιο του 2017 για 740.000.000€, και ξόδεψε άλλα 200.000.000€ σε μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, 25 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις