Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πιο προκλητικές από ποτέ! Το πάρτυ της Κάιλι Τζένερ τα ξεπέρασε όλα (pic)
LIFESTYLE

Πιο προκλητικές από ποτέ! Το πάρτυ της Κάιλι Τζένερ τα ξεπέρασε όλα (pic)

Η Κάιλι Τζένερ έκλεισε τα 21 και μπορεί να έχει ήδη περισσότερα χρήματα από ότι θα μπορούσε κανείς να ονειρευτεί, όμως πλέον μπορεί να πιει νόμιμα αλκοόλ στις ΗΠΑ. Διάσημοι καλεσμένοι, ποτά, μουσική και ροζ παντού ήταν οι πρωταγωνιστές στο πάρτι γενεθλίων με θέμα την Barbie! H νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο έκλεισε τα 21 […]

Το πάρτυ γενεθλίων της Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Τζένερ έκλεισε τα 21 και μπορεί να έχει ήδη περισσότερα χρήματα από ότι θα μπορούσε κανείς να ονειρευτεί, όμως πλέον μπορεί να πιει νόμιμα αλκοόλ στις ΗΠΑ.

Διάσημοι καλεσμένοι, ποτά, μουσική και ροζ παντού ήταν οι πρωταγωνιστές στο πάρτι γενεθλίων με θέμα την Barbie!

H νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο έκλεισε τα 21 και δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου στο πάρτι της, το οποίο έκανε σε κλαμπ στο δυτικό Χόλιγουντ.

Η εορτάζουσα έβαψε τα μαλλιά της ξανθιά και εμφανίστηκε με ένα ροζ κοντό φόρεμα, το οποίο εν συνεχεία αντικαταστάθηκε από ένα άλλο σε ροζέ απόχρωση κεντημένο όλο με swarovski.

Αυτό πάντως που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ότι η χορευτική σκηνή, η οποία ήταν γεμάτη με ροζ μπαλόνια, ενώ τα ποτήρια που έγραφαν πάνω kylie 21 χωρίζονταν σε κατηγορίες… ροζ για τους δεσμευμένους, κίτρινο για τους αδέσμευτους και πράσινο για όσους δεν ξέρουν ακριβώς.

Το πάρτυ γενεθλίων της Κάιλι Τζένερ

Όσο για το ποιες ήταν οι πιο εντυπωσιακές του πάρτι, η απάντηση είναι μία… οι αδελφές Καρντάσιαν και Τζένερ, οι οποίες ήταν όλες σεξοβόμβες.

Η Κιμ Καρντάσιαν προτίμησε ένα κολλητό ροζ φόρεμα το οποίο τόνιζε το ντεκολτέ της, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η Κένταλ Τζένερ με ένα σούπερ μίνι κοντό και στράπλες φόρεμα.

Το πάρτυ γενεθλίων της Κάιλι Τζένερ

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

 

 

a bunch of baddies ??‍♀️ we’re 21 today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

goodnight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Διαβάστε ακόμα:

Μπλέξιμο: Η Κιμ Καρντάσιαν έκλεψε – Κίνδυνος για καταστροφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις