Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οι διαρρήκτες των σούπερ μάρκετ με τις… σχάρες
ΕΛΛΑΔΑ

Οι διαρρήκτες των σούπερ μάρκετ με τις… σχάρες

Του Πάτρου Καρσιώτη Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους τρεις δράστες, οι οποίοι πετώντας πάνω στις τζαμαρίες σούπερ μάρκετ μεταλλικές σχάρες φρεατίων, έμπαιναν στα καταστήματα και άρπαζαν αλκοολούχα ποτά! Στη σύλληψη του 28χρονου έφθασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, μιας περιοχής που είχε «χτυπηθεί» από την ομάδα των τριών με τις… σχάρες! […]

Του Πάτρου Καρσιώτη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους τρεις δράστες, οι οποίοι πετώντας πάνω στις τζαμαρίες σούπερ μάρκετ μεταλλικές σχάρες φρεατίων, έμπαιναν στα καταστήματα και άρπαζαν αλκοολούχα ποτά!

Στη σύλληψη του 28χρονου έφθασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, μιας περιοχής που είχε «χτυπηθεί» από την ομάδα των τριών με τις… σχάρες!

Εντόπιζαν σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές

Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, από τον περασμένο Απρίλιο, ο συλληφθείς, μαζί με δύο συνεργούς του, οι οποίοι  αναζητούνται, εντόπιζαν σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στη συνέχεια, ξήλωναν σχάρες φρεατίων, έφθαναν στην εξωτερική πλευρά των Σούπερ Μάρκετ και εκσφενδόνιζαν πάνω στις τζαμαρίες τα βαριά μεταλλικά αντικείμενα.

Έμπαιναν από τις σπασμένες τζαμαρίες και έκλεβαν αλκοόλ

Αποτέλεσμα ήταν να θρυμματίζονται οι τζαμαρίες κι αυτοί να εισέρχονται στο εσωτερικό και να αφαιρούν μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών.

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις σε κάβες

Μέχρι στιγμής, από την προανάκριση της Ασφάλειας Καλλιθέας,  έχουν εξιχνιασθεί δέκα  περιπτώσεις παρόμοιων επιθέσεων σε  Σούπερ Μάρκετ στην Καλλιθέα, στον Νέο Κόσμο, στην Νέα Σμύρνη και στο Παλαιό Φάληρο.

Έρευνα και για τους συνεργούς

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και των δύο συνεργών του που διαφεύγουν συνεχίζεται.

Αιματηρή εξέλιξη στην καταδίωξη των ενόπλων Ρομά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις