Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Γολγοθάς” περιμένει τους φορολογούμενους, τις τελευταίες ημέρες του έτους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Γολγοθάς” περιμένει τους φορολογούμενους, τις τελευταίες ημέρες του έτους

Φορολογικός Γολγοθάς περιμένει τους φορολογούμενους, τις τελευταίες ημέρες του 2017. Oι πολίτες καλούνται να πληρώσουν με όποιον τρόπο επιλέξουν την τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας, όσοι έχουν αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ είναι ύψους περίπου 600 εκατ. ευρώ. Στο Taxisnet έχουν ήδη αναρτηθεί τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία παραμένουν αμετάβλητα συγκριτικά με πέρυσι, και […]

Φορολογικός Γολγοθάς περιμένει τους φορολογούμενους, τις τελευταίες ημέρες του 2017.

Oι πολίτες καλούνται να πληρώσουν με όποιον τρόπο επιλέξουν την τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας, όσοι έχουν αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

Οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ είναι ύψους περίπου 600 εκατ. ευρώ.

Στο Taxisnet έχουν ήδη αναρτηθεί τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία παραμένουν αμετάβλητα συγκριτικά με πέρυσι, και οι φορολογούμενοι αναμένεται να καταβάλουν ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό που πλήρωσαν τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έχει υποχρεώσεις για τα νομικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να καταβάλλουν την τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος ύψους περίπου 600 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον οι επιχειρήσεις που τηρούν βιβλία 3ης κατηγορίας,  που έχει μετονομασθεί σε βιβλία διπλογραφικού συστήματος, θα πρέπει να καταβάλλουν  τον Δεκέμβριο τον ΦΠΑ Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις