Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έστησαν ενέδρα, τον έπιασαν όμηρο και τον λήστεψαν με την απειλή μαχαιριών
ΕΛΛΑΔΑ

Έστησαν ενέδρα, τον έπιασαν όμηρο και τον λήστεψαν με την απειλή μαχαιριών

Του Πέτρου Καρσιώτη Έστησαν ενέδρα στην αυλή του σπιτιού του, στο Αιτωλικό και όταν ο 84χρονος ιδιοκτήτης επέστρεφε, πετάχτηκαν μπροστά του οπλισμένοι με μαχαίρια! Τον υποχρέωσαν να ανοίξει την πόρτα Απειλώντας τον  με τα μαχαίρια στα χέρια, τον έπιασαν ουσιαστικά όμηρο και τον υποχρέωσαν να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού! Ο δεύτερος άρχισε να ψάχνει […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έστησαν ενέδρα στην αυλή του σπιτιού του, στο Αιτωλικό και όταν ο 84χρονος ιδιοκτήτης επέστρεφε, πετάχτηκαν μπροστά του οπλισμένοι με μαχαίρια!

Τον υποχρέωσαν να ανοίξει την πόρτα

Απειλώντας τον  με τα μαχαίρια στα χέρια, τον έπιασαν ουσιαστικά όμηρο και τον υποχρέωσαν να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού!

Ο δεύτερος άρχισε να ψάχνει

Όταν βρέθηκαν στο εσωτερικό, με τον έντρομο ιδιοκτήτη να μένει ακίνητος στα χέρια του ενός δράστη, ο άλλος άρχισε να ψάχνει όλα τα σημεία του σπιτιού.

Τον εγκατέλειψαν κι εξαφανίστηκαν

Όταν πείστηκαν ότι πέρα από κάποια μετρητά, ένα δαχτυλίδι και το κινητό τηλέφωνο του θύματός του δεν υπήρχε κάτι άλλο να αρπάξουν, τον εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν.

Ο σοκαρισμένος ιδιοκτήτης ενημέρωσε την Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έφθασαν στο σπίτι, ξεκίνησαν τις έρευνες.

Γρήγορα έφθασαν στην ταυτότητα των δραστών και σχημάτισαν δικογραφία εναντίον δύο ανδρών, ηλικίας 26 και 24 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων, όπως λέει η Αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν.

Πώς προσέγγισαν τον ιδιοκτήτη

Αναφερόμενη η ΕΛ.ΑΣ, στον τρόπο της ληστείας, αναφέρει ότι “οι δυο δράστες, προσέγγισαν 84χρονο έξω από την οικία του και με την απειλή μαχαιριού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι, το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο”.

Έρευνες για τη σύλληψή τους

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών, υπεβλήθη στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή  των δύο δραστών.

Άγνωστοι ακόμα οι δράστες άλλης ληστείας

Άγνωστοι, ωστόσο, παραμένουν οι τρεις κουκουλοφόροι δράστες ληστείας σε σπίτι στα Βραχναίικα Αχαΐας.

Άρπαξαν σε σπίτι ηλικιωμένης πάνω από 3.00ο ευρώ

Σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας, οι τρεις κουκουλοφόροι, παραβίασαν παράθυρο του σπιτιού της, την απείλησαν και αφαίρεσαν ποσό 3.200 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις