Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Έρχεται… «καταιγίδα» στο Twitter
PLUS

Έρχεται… «καταιγίδα» στο Twitter

Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αύξηση των χαρακτήρων του κάθε tweet από 140 σε 280, το Twitter ετοιμάζεται να παράσχει στους χρήστες του ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα επιτρέπει στους… φλύαρους, να γράφουν μεγάλα κείμενα, «σπασμένα» σε μικρότερα κομμάτια. Η νέα εφαρμογή ονομάζεται «threads» και θα επιτρέπει στους χρήστες, με την προσθήκη ενός «+» […]

Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αύξηση των χαρακτήρων του κάθε tweet από 140 σε 280, το Twitter ετοιμάζεται να παράσχει στους χρήστες του ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα επιτρέπει στους… φλύαρους, να γράφουν μεγάλα κείμενα, «σπασμένα» σε μικρότερα κομμάτια.

Η νέα εφαρμογή ονομάζεται «threads» και θα επιτρέπει στους χρήστες, με την προσθήκη ενός «+» στο κάθε ποστ, να γράφουν σε συνέχεια, χωρίς να χάνουν τη σειρά ή να παρεμβάλλονται tweets άλλων χρηστών.

Η συνήθεια αυτή ονομάζεται «tweetstorm» και χρησιμοποιείται από τους χρήστες για να εκφράζουν πιο μακροσκελείς σκέψεις τους.

To ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι όσο θα γράφουμε το thread, θα μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις σε όλα τα tweets, μέχρι να τελειώσουμε, ενώ θα μπορούμε να προσθέτουμε και άλλα tweets αφού ποστάρουμε το αρχικό thread.

Για την ώρα το Twitter έχει θέσει ως όριο τα 25 ποστ, ωστόσο φαίνεται ότι σύντομα θα αρθεί, ανάλογα με τη χρήση του νέου χαρακτηριστικού.

Tέλος, επειδή τα threads ενδεχομένως να προκαλέσουν «μποτιλιάρισμα» στο Twitter, η εταιρεία θα επιτρέπει να εμφανίζονται δύο-τρία ποστ και ο κάθε χρήστης θα αποφασίζει αν επιθυμεί να δει όλο το thread ή όχι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις