Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έξι μήνες φυλάκιση στο γιο του Γερολυμάτου
ΕΛΛΑΔΑ

Έξι μήνες φυλάκιση στο γιο του Γερολυμάτου

Την φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 500 ευρώ για παράνομη κατοχή (πτυσσόμενο γκλοπ), καταδικάστηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου. Η δίκη των κατηγορούμενων για εκβιασμό ολοκληρώθηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Στην πρότασή της η Εισαγγελέας δήλωσε για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ότι έχει ισχνές αμφιβολίες για το αν […]

Την φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 500 ευρώ για παράνομη κατοχή (πτυσσόμενο γκλοπ), καταδικάστηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου.

Η δίκη των κατηγορούμενων για εκβιασμό ολοκληρώθηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Στην πρότασή της η Εισαγγελέας δήλωσε για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ότι έχει ισχνές αμφιβολίες για το αν έχει εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι για τους τρεις δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Μπουτάρη: Τα προφίλ των κατηγορούμενων

Πιο βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον πρώην πρωταθλητή του bodybuilding ο οποίος καταδικάστηκε σε 18 χρόνια και 7 μήνες κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός σε δύο πράξεις εκβίασης, διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη φυλακή.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο μεσίτης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών ως ηθικός αυτουργός σε δύο πράξεις εκβίασης, όμως το δικαστήριο έδωσε αναστολή στην έφεση με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις