Έξι μήνες φυλάκιση στο γιο του Γερολυμάτου

ΕΛΛΑΔΑ

Έξι μήνες φυλάκιση στο γιο του Γερολυμάτου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 500 ευρώ για παράνομη κατοχή (πτυσσόμενο γκλοπ), καταδικάστηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου. Η δίκη των κατηγορούμενων για εκβιασμό ολοκληρώθηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Στην πρότασή της η Εισαγγελέας δήλωσε για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ότι έχει ισχνές αμφιβολίες για το αν […]

23.05.2018 | 17:13

Την φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 500 ευρώ για παράνομη κατοχή (πτυσσόμενο γκλοπ), καταδικάστηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου.

Η δίκη των κατηγορούμενων για εκβιασμό ολοκληρώθηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Στην πρότασή της η Εισαγγελέας δήλωσε για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ότι έχει ισχνές αμφιβολίες για το αν έχει εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι για τους τρεις δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Μπουτάρη: Τα προφίλ των κατηγορούμενων

Πιο βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον πρώην πρωταθλητή του bodybuilding ο οποίος καταδικάστηκε σε 18 χρόνια και 7 μήνες κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός σε δύο πράξεις εκβίασης, διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη φυλακή.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο μεσίτης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών ως ηθικός αυτουργός σε δύο πράξεις εκβίασης, όμως το δικαστήριο έδωσε αναστολή στην έφεση με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Exit mobile version