Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σπίτι με το Μέγκα – Μαζωνάκης: Φινάλε με μεγάλες του επιτυχίες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σπίτι με το Μέγκα – Μαζωνάκης: Φινάλε με μεγάλες του επιτυχίες

Σπίτι με το Μέγκα - Μαζωνάκης: «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

Σπίτι με το Μέγκα – Μαζωνάκης: Το μεγάλο φινάλε του ”Σπίτι με το Μέγκα” έρχεται σήμερα 19 Δεκεμβρίου με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη. Ο τίτλος της εκπομπής, μια δική του φράση, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω». Η εκπομπή θα ξεκινήσει με ένα οδοιπορικό του Γιώργου στον Πειραιά, στην πόλη που μεγάλωσε και έχει στην καρδιά του.

Από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου θα ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες του από την 30 χρονη πορεία του, τραγούδια-επιτυχίες, όχι μόνο γι’ αυτόν, αλλά σταθμούς  για το ελληνικό τραγούδι γενικότερα. Τιμώντας τον τόπο καταγωγής του την Κρήτη, θα  τραγουδήσει και θα χορέψει «την Κρητική Λαλιά», όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Θα αποκαλύψει με τον Μιχάλη Stavento τι σημαίνει «αγαπώ». Πώς μέσα από μια μεταξύ τους συζήτηση γεννήθηκε το τραγούδι «Αγαπώ σημαίνει» που είναι και ο τίτλος του ομώνυμου άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε περίπου ένα χρόνο πριν και έσπασε και σπάει κάθε ρεκόρ με 10 στα 10 τραγούδια να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στα ραδιόφωνα, τις πωλήσεις και την αγάπη του κόσμου, φαινόμενο σπάνιο στη σύγχρονη δισκογραφία.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίνεται στις Ευαίσθητες Χορδές του μπουζουκιού. Η πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει βρει ήδη τεράστια ανταπόκριση κι έχει ευαισθητοποιήσει κοινό και ειδικούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Οι Ευαίσθητες Χορδές του μπουζουκιού, έχουν ενώσει σημαντικούς  δημιουργούς, συνθέτες, ερμηνευτές, χρυσοδάκτυλους του μπουζουκιού, αλλά και τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες, ώστε το μπουζούκι να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις