Σπύρος Σέββος αυτοκτονία: Είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (28/04) - Τον βρήκε νεκρό μέλος της οικογένειάς του
Σε θρίλερ με τραγικό τέλος εξελίχθηκε η εξαφάνιση του 43χρονου Σπύρου Σέββου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Απριλίου. Δυστυχώς, η αγωνιώδης αναζήτηση κατέληξε σε ένα σπαρακτικό φινάλε, καθώς ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, απαγχονισμένος, μέσα σε αποθήκη πολυκατοικίας στο Κερατσίνι, όπου και διέμενε. Το σοκαριστικό εύρημα εντόπισε μέλος της οικογένειάς του, βάζοντας απότομα τέλος στις ελπίδες για κάποιο θετικό σενάριο. Ο 43χρονος, πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από τη στιγμή που έφυγε για να πάει στην εργασία του στον Ταύρο, το μεσημέρι της εξαφάνισής του.
Λίγες ώρες μετά την αναχώρησή του από το σπίτι, η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί έντονα. Ο Σπύρος Σέββος είχε αποχωρήσει από την οικία του στον Ταύρο, συνοδευόμενος νωρίτερα εκείνη την ημέρα από τον πεθερό του σε ιατρική επίσκεψη, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τον ώμο του – μια ρήξη που απαιτούσε χειρουργική αποκατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς. Μετά την επίσκεψη, κατευθύνθηκε προς τη δουλειά του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Αντ’ αυτού, έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στη σύζυγό του, με το οποίο της εξέφραζε την αγάπη του για εκείνη και την κόρη τους – ένα μήνυμα που εκ των υστέρων φάνηκε να προμηνύει την απόφασή του.
