Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

21

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κοινωνικός τουρισμός ενστάσεις 2024: Μέχρι σήμερα το απόγευμα η υποβολή για τα προσωρινά αποτελέσματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνικός τουρισμός ενστάσεις 2024: Μέχρι σήμερα το απόγευμα η υποβολή για τα προσωρινά αποτελέσματα

Κοινωνικός τουρισμός ενστάσεις 2024: Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση

Μέχρι σήμερα, Δευτέρα (24/6) στις 18:00 μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις για τα προσωρινά αποτελέσματα Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 της ΔΥΠΑ, οι πολίτες. Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού και μπορούν να δουν εάν έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr. Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων αποκλειστικά μέσω gov.gr στην εξής διεύθυνση: «ΚΛΙΚ ΕΔΩ»

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ)

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν σαφώς τον λόγο της ένστασης και σε συνάφεια με τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής κ.ο.κ) και να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία, όπως αυτά της φορολογικής δήλωσης.

Ο τρόπος που αποδεικνύεται η πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής και των κριτηρίων μοριοδότησης περιγράφεται στη Δημόσια Πρόσκληση, την οποία πρέπει να συμβουλεύονται οι δικαιούχοι για τη σωστή επισύναψη των δικαιολογητικών (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Να σημειωθεί πως, οι ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Επισημαίνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν 536.000 αιτήσεις για 930.000 επιταγές, σημειώνοντας για μία ακόμη φορά ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις