Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

21

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αλέκος Παπαδόπουλος για ΠΑΣΟΚ: «Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέκος Παπαδόπουλος για ΠΑΣΟΚ: «Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν»

Για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, για τις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσει το κόμμα προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά του, αλλά και για τον Χάρη Δούκα μίλησε σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός του κόμματος Αλέκος Παπαδόπουλος.

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν. Νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην προοπτική της παράταξης και θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Να έχουν όμως υπόψη τους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι θα γυρίσουν αυτοί που δεν τους ψήφισαν χωρίς να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα και κυρίως να αλλάξουν αντιλήψεις και να φτιάξουν κεφάλαια αξιοπιστίας, αυτό δεν θα συμβεί. Όσοι ασχολούνται να έχουν φορτία εμπιστοσύνης γιατί η έννοια της εμπιστοσύνης είναι καθοριστική στην πολιτική. Κυβερνάς με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και όχι με το πιστόλι» σημείωσε ο Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο ONE CHANNEL. «Δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο» υπογράμμισε ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

 

 

Εστιάζοντας στην κριτική που ασκείται για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο Αλέκος Παπαδόπουλος δήλωσε «στα περισσότερα κόμματα του κόσμου σε προχωρημένες περιοχές οι ευθύνες επιμερίζονται. Μπορεί ο αρχηγός να έχει κάποια ευθύνη αλλά ο καθένας πρέπει να μετρήσει τις δικές του ευθύνες πριν να γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων». «Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν, έχουν πάρει μαθήματα από τη δική μας περίοδο πώς αντιμετωπίσαμε την κρίση χωρίς να υπάρξει διάσπαση. Μετά από κάθε κρίση το ΠΑΣΟΚ κάλπαζε» σημείωσε ο πρώην υπουργός. Κλείνοντας ο Αλέκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον Χάρη Δούκα σημειώνοντας ότι «ιστορικά είναι αδιαμφισβήτητο πως όσοι επιχείρησαν να γίνουν πρωθυπουργοί από τον δήμο Αθήνας, Πειραιά ή Θεσσαλονίκης ή αρχηγοί κομμάτων όλοι αποτύχανε».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις