Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

21

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικολίνα Νικολούζου φυλομετάβαση: «Ήταν αρκετά δύσκολος ο δρόμος μου»
LIFESTYLE

Νικολίνα Νικολούζου φυλομετάβαση: «Ήταν αρκετά δύσκολος ο δρόμος μου»

Νικολίνα Νικολούζου φυλομετάβαση: Όσα είπε η νικήτρια του «My Style Rocks»

Η Νικολίνα Νικολούζου, η φετινή νικήτρια του «My Style Rocks», μίλησε για τη νίκη της στον διαγωνισμό μόδας, τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι γεννήθηκε στο λάθος σώμα όταν ήταν 11 χρονών και την αντίδραση της οικογένειας της. Επίσης, αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα που δέχτηκε αφότου αποκάλυψε ότι είναι τρανς στον αέρα της εκπομπής και τις σχέσεις με τις συμπαίκτριές της. Η Νικολίνα Νικολούζου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου», την Κυριακή 16 Ιουνίου. «Τα μηνύματα που έχω δεχτεί από πάρα πολλές οικογένειες που έχουν περάσει παρόμοια κατάσταση με εμένα ή τα μηνύματα που έχω δεχτεί για να στηρίξω και να βοηθήσω οικογένειες είναι πάρα πολλά. Αυτό μου γεμίζει την καρδούλα μου, γιατί βλέπω την προσπάθεια και την αλλαγή από τότε που ξεκίνησα εγώ», είπε σχετικά με τη διαδικτυακή αντίδραση στην αποκάλυψή της στο «My Style Rocks» ότι γεννήθηκε αγόρι.

Για το πώς και πότε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να είναι γυναίκα, η Νικολίνα Νικολούζου απάντησε ότι «Ήταν αρκετά δύσκολος ο δρόμος μου. Ήταν πολύ παράξενος ο τρόπος που το συνειδητοποίησα, γιατί ποτέ δεν ήταν ότι δεν το είχα συνειδητοποιήσει απλά δεν ήξερα πώς αν το εκφράσω με λόγια. Πάντα το ένιωθα και ευτυχώς το σπίτι μου ήταν ένας πάρα πολύ ασφαλής χώρος να βγάλω τη θηλυκή μου μεριά. Δεν με έκριναν ποτέ οι γονείς μου για αυτό. Απλά κάποια στιγμή όταν ήμουν 11 χρονών είχαμε πάει σε έναν γάμο και κοίταγα τη νύφη και έλεγα: “Θέλω να είμαι η νύφη”. Και όταν πήγα σπίτι είπα στους γονείς μου ότι νιώθω έτσι εδώ και πάρα πολύ καιρό και θέλω το σκέφτομαι κα ότι αναλύω και θέλω να σας το πω. Και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι».

«Αντέδρασαν πάρα πολύ θετικά»

Επιπλέον, η 20χρονη δήλωσε ότι η αντίδραση από τους δικούς της ανθρώπους ήταν μόνο θετική: «Αντέδρασαν πάρα πολύ θετικά. Θυμάμαι ότι ήταν μια πάρα πολύ έντονη στιγμή, εγώ έκλαιγα, η αδελφή μου γέλαγε και μου έλεγε δεν χρειάζεται να κλαις, η μάνα μου με πήρε μια μεγάλη αγκαλιά, το ίδιο και ο πατέρας μου και μου είπαν ότι όλα είναι εντάξει και είμαστε εδώ για σένα και θα κάνουμε τα πάντα που μπορούμε για να σε βοηθήσουμε. Αυτό ήταν το μήνυμα». Ενώ, για τα όποια αρνητικά σχόλια, η Νικολίνα Νικολούζου είπε ότι δεν τα βλέπει και δεν ασχολείται. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Είναι σαν να μην τα βλέπω. Από την αρχή ήξερα ότι η παρουσία μου σε αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ έντονη και θα πάρει πολύ έντονες αντιδράσεις, αλλά εμένα δεν με άφησε ποτέ αυτό να με πάει πίσω. Πάντα ήμουν ο εαυτός μου, γιατί αν δεν ήμουν ο εαυτός μου δεν θα ήταν αλήθεια». «Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι όταν έκανα την αποκάλυψή μου περίμενα να πάρω πάρα πολλά μηνύματα… Δέχτηκα τόση αγάπη» τόνισε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις