Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φωτεινή Βελεσιώτου Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τα αγόρια με έβαζαν για αρχηγό γιατί με φοβόντουσαν»
LIFESTYLE

Φωτεινή Βελεσιώτου Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τα αγόρια με έβαζαν για αρχηγό γιατί με φοβόντουσαν»

Φωτεινή Βελεσιώτου Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ό,τι έλεγε ο πατέρας και η μάνα. Εγώ το ανάποδο»

Η τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, εξηγώντας πως όταν ήταν μικρή ήταν ιδιαίτερα ζωηρή, ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί. Συγκεκριμένα, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είπε: «Τα αγόρια με έβαζαν για αρχηγό γιατί με φοβόντουσαν. Ήμασταν 4 αδέλφια και τα 3 ήταν μία χαρά, αλοιφή. Ό,τι έλεγε ο πατέρας και η μάνα. Εγώ το ανάποδο. Ήμουν η τρίτη και φαρμακερή. Έλεγε η μάνα μου να γυρίσουμε στις 8 στο σπίτι, φώναζε και όλα τα αδέλφια μου γυρνούσαν κι εγώ δεν γυρνούσα ποτέ στις 8».

«Φώναζε σε όλη την Καρδίτσα η καημένη κι εγώ ας πούμε ήμουν στον σταθμό και έβαζα καρφιά για να τα πατάει το τρένο και να ισιώνουν Κάναμε συλλογή», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι: «Με πήγε η γιαγιά μου στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια για να ηρεμήσω όταν ήμουν 6 ετών. Με πήγαν, έπιναν καφέ κι εγώ την ώρα που άνοιγε η παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα, ανέβηκα στο ένα σκέλος της γέφυρας και με κατέβασε η πυροσβεστική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις