Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα – Ακρίτα: Έχω κάνει μήνυση, θα της συνιστούσα ψυχραιμία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα – Ακρίτα: Έχω κάνει μήνυση, θα της συνιστούσα ψυχραιμία

Η σύζυγος του πρωθυπουργού απάντησε σε ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία υποστήριζε ότι «δεν έχω πάρει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή»

Ανάρτηση στο Χ με την οποία ενημερώνει ότι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση – στην οποία έχει ανακοινώσει ότι θα προσέλθει ως μάρτυρας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – μετά τα όσα είχε υποστηρίξει σε βάρος της η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στις 31 Μαρτίου, έχει υποβληθεί από τις 14 Μαΐου έκανε το απόγευμα της Κυριακής η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Στην ίδια ανάρτηση και απευθυνόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου».

Όλη η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου. Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Τι έγραψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα

Λίγη ώρα νωρίτερα η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, είχε υποστηρίξει σε δική της ανάρτηση στο Facebook ότι δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Όλη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. Ίσως αργοτερα… Άλλωστε, έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα έρθει μαρτυρας εναντίον μου, έτσι δεν είναι; Κλείνω τα σχόλια την κατανόηση σας, οι λόγοι ευνόητοι.

Η κ. Ακρίτα επανήλθε με νέα ανάρτηση αναφέροντας:

akrita_anartisi
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις