Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Πολυδερόπουλος αδερφός: «Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε»
LIFESTYLE

Νίκος Πολυδερόπουλος αδερφός: «Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε»

Νίκος Πολυδερόπουλος αδερφός: Όσα ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και εκτός από τα επαγγελματικά του, συζήτησε και για την προσωπική του ζωή, αλλά και την ξαφνική απώλεια του αδερφού του. Ακόμη, ο ηθοποιός κλήθηκε από τον παρουσιαστή του «After Dark» να σχολιάσει όσα συνέβησαν με τη συμμετοχή του στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» από την οποία ο ηθοποιός απομακρύνθηκε ύστερα από αίτημα ανθρώπου της παραγωγής. Αναφερόμενος στην απώλεια του αδερφού του, Παντελή, σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο ηθοποιός εξήγησε πώς το διαχειρίστηκε και τόνισε, ότι μέχρι και σήμερα, δεν ξέρει από τι πέθανε. «Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ δυνατοί. Καλό είναι να ευχηθούμε να μη μας δώσει η ζωή αυτά που αντέχουμε, γιατί αντέχουμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που αντέχουμε τον θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου, αντέχουμε πάρα πολλά. Γι’ αυτό εγώ εύχομαι και λέω “Θεέ μου μη μου δώσεις, δεν το χρειάζομαι, ότι δεν αντέχω”. Δηλαδή αυτές οι στιγμές είναι πολύ περίεργες, ο αιφνίδιος θάνατος είναι ένας θάνατος πολύ περίεργος» είπε αρχικά.

Στην πορεία, περιέγραψε όλα όσα συνειδητοποίησε, μετά από την οικογενειακή τραγωδία που βίωσε ότι «Δηλαδή στα καλά καθούμενα να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και πόσω μάλλον όταν είναι ο μικρότερος στην οικογένεια. Χαλάει η σειρά, κατάλαβες; Το φυσιολογικό είναι να φεύγει πρώτα ο παππούς, οι γονείς… Και έχει να κάνει με τον τρόπο. Γι’ αυτό σου λέω πως εκεί έρχεται η στιγμή που λες ότι είμαστε πάρα πολύ μικροί. Το έχω ξαναπεί πως το μότο μου είναι να λέω πάντα “δεν έγινε τίποτα, θα τα φτιάξουμε”. Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν μπορώ να το φτιάξω. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε και εκεί αναγνωρίζεις στον εαυτό σου ότι είσαι πάρα πολύ μικρός. Που νομίζεις ότι μπορείς… Δεν είμαστε τίποτα».

«Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε»

Κλείνοντας για το συγκεκριμένο θέμα, ο ηθοποιός ανέφερε ότι προσπαθεί ακόμη και εκείνος αλλά και η υπόλοιπη οικογένειά του, να μάθουν τι συνέβη στον αδερφό του. «Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε, είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχω καταλάβει. Προσπαθούμε να ψάξουμε με διάφορους ανθρώπους, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην Πάτρα. Περιμέναμε κάτι ιστολογικές εξετάσεις και όταν έστειλα τον πατέρα μου να ρωτήσει γιατί δεν έχουμε τις εξετάσεις μετά από δυο μήνες, του είπαν ότι δε λειτουργούν τα αρμόδια κέντρα εδώ και δυο χρόνια. 270 άτομα στην Πάτρα που έχουν χάσει τους δικούς τους δεν ξέρουν από τι πέθαναν. Κάνουμε και εμείς τις εξετάσεις μας… Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια ήταν η αιτία. Αυτός είναι και ο πόνος της μάνας. Δηλαδή εγώ λέω “εντάξει, θα προχωρήσουμε”, αλλά η μάνα λέει “από τι; Δεν μάθαμε από τι;”. Έλα, τι να της πω εγώ τώρα; Που έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν μπορώ να της πω κάτι. Υπολειτουργούν όλα, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».

Σχετικά με τον «Μάρτυρα Κατηγορίας», ο Νίκος Πολυδερόπουλος σχολίασε πως «Ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι. Είχαμε συζητήσει ότι θα είμαι στην παράσταση, είχα δεχτεί ένα τηλέφωνο από τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και μου είπαν ότι θα είμαι στην παράσταση. Γνωρίζαμε όλοι θα είμαστε την επόμενη χρονιά. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα μέχρι τότε. Πέντε μέρες μετά προέκυψε ένα τηλέφωνο που μου ανακοινώθηκα ότι δεν θα είμαι» είπε σχετικά με αυτό, για να συμπληρώσει στη συνέχεια «Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Όσες ανακοινώσεις και αν έκαναν μετά ήταν λίγο δυσλειτουργικά, δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση» . Στην πορεία, ο ηθοποιός είπε «Με τους δύο συντελεστές δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ των ποτών. Είναι βαριά λέξη αλλά είμαι σίγουρος για αυτά που λέω. Κάποια πράγματα θίγουν τον εαυτό σου, την οικογένειά σου».

«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα»

Όσο για το γεγονός ότι έχασε τον ρόλο του στον «Μάρτυρα Κατηγορίας» την ίδια περίοδο που βίωνε το πένθος του με την απώλεια του αδερφού του, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο. Είναι κάτι πολύ βαρύ. Η στιγμή ήταν λάθος. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να πει κάποιος συνάδελφος να έρθει να πει ότι δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά». «Άστο να περάσει, να φτάσουμε στο καλοκαίρι, να το συζητήσουμε. Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό έπαρση, αλαζονεία. Τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να δείξεις ανθρωπιά. Εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι» είπε ακόμη. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού που ακολούθησε στην εκπομπή, ο ηθοποιός έπρεπε να αντιδράσει με μια σύντομη περιγραφή σε μια εικόνα, η παραγωγή έδειξε στον Νίκο Πολυδερόπουλο φωτογραφία του Θανάση Κουρλαμπά, συμπρωταγωνιστή του στην παράσταση. «Ασχολίαστο» είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο ηθοποιός για τον συνάδελφό του, που είχε ειπωθεί σε ρεπορτάζ ότι είναι εκείνος που ζήτησε να απομακρυνθεί ο Πολυδερόπουλος από το έργο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις