Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πολυδερόπουλος – Μάρτυρας κατηγορίας: Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα
LIFESTYLE

Πολυδερόπουλος – Μάρτυρας κατηγορίας: Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα

Είναι κάτι πολύ βαρύ, η στιγμή ήταν λάθος, συμπλήρωσε ο ηθοποιός

O Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για την απομάκρυνσή του από τη θεατρική παράσταση Μάρτυρας κατηγορίας, λίγο καιρό αφότου έχασε τον αδελφό του. Ο ηθοποιός είναι καλεσμένος στο επερχόμενο επεισόδιο του «After Dark» και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πρωινό Σουσού» περιέγραψε τα συναισθήματά του για αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασε. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο. Είναι κάτι πολύ βαρύ. Η στιγμή ήταν λάθος. Ήταν λάθος το timing. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή κάποιος συνάδελφος να έρθει και να πει: “Κοιτάξτε, δεν ταιριάζεις καλλιτεχνικά και δες τι θα κάνεις και εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι”. Ρε εσύ βλέπεις τι περνάει ο άλλος. Δεν είναι για να την κάνεις αυτή την κουβέντα αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, ας το να περάσει, άσε να φτάσει στο καλοκαίρι, άσε να κάτσουμε να το συζητήσουμε. Πάντα με κουβέντα λύνονται όλα, κατάλαβες;».

Για την επιλογή των παραγωγών να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε: «Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό αλαζονεία, έπαρση. Δηλαδή μόνο από αλαζονεία ή από έπαρση μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση, να μην την μετρήσεις καθόλου. Τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να δείξεις ανθρωπιά. Εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός, είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό, ότι αν τους δινόταν μια ευκαιρία δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους πάλι το ίδιο λάθος». Επίσης, υποστήριξε ότι ο χειρισμός του θέματος ήταν λάθος, παρά τις ανακοινώσεις που έβγαλαν εκ των υστέρων: «Ήταν λάθος χειρισμός, όσες κινήσεις και αν έγιναν μετά, όσες ανακοινώσεις και αν έκαναν μετά – και η παραγωγή που έβγαλε κάποιες ανακοινώσεις και ο σκηνοθέτης που έβγαλε μια ανακοίνωση – όλα αυτά μετά ήταν λίγο δυσλειτουργικά. Δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση από τη δική τους πλευρά».

H ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Νίκου Πολυδερόπουλου

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος, συνάδελφός του στην παράσταση, έκανε γνωστή την είδηση ότι ο Νίκος Πολυδερόπουλος απομακρύνεται από τον «Μάρτυρα Κατηγορίας» στο τέλος του Μαρτίου. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ανακοινώθηκε στον Νίκο Πολυδερόπουλο το δυσάρεστο νέο όταν γύρισε από την Πάτρα όπου είχε πάει για το μνημόσυνο του αδελφού του: «Ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι [σ.σ. στην παράσταση]. Το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα ήταν ότι του το είπαν όταν ήρθε από το μνημόσυνο του αδερφού του. Έχασε τον αδελφό του 28 χρονών παλικάρι. Όταν γύρισε από την Πάτρα, του είπανε ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα».

Συγχρόνως, ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τους λόγους της διακοπής του ηθοποιού από την παράσταση: «Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας, γιατί δεν συμφωνεί καλλιτεχνικά. Δηλαδή με διώχνετε; Ναι, μου είπανε ότι εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου. Ορκίζομαι σε αυτό που λέω τώρα ότι αυτό που μου συνέβη φέτος δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο είναι υπαρξιακό. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να φέρονται σε συναδέλφους με αυτόν τον τρόπο».

Η τελευταία φωτογραφία
Στις 18 Αυγούστου είχαν ανεβάσει στο instagram οικογενειακό στιγμιότυπο το οποίο έμελλε να είναι και η τελευταία κοινή φωτογραφία με των τεσσάρων αδελφών με τον άτυχο Παντελή, ο οποίος απεικονίζεται ως οδηγός πάνω στο δίκυκλο σκούτερ.

Για την αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος εξήγησε: «Δεν είναι παιδί μου ο Νίκος, αλλά τον βλέπω σαν παιδί μου. Πόσω μάλλον όταν του συμβαίνει αυτό. Ήμουν δίπλα του στη σκηνή και τον πρώτο καιρό τον έβλεπα να δακρύζει. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σε αυτό το παλικάρι δύο μέτρα του έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Να έχει χάσει τον αδερφό του και να του πούνε πως δεν θα είσαι στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος. 51 χρόνια στη δουλειά πρώτη φορά συνάδελφος μου σκάβει τον λάκκο».

Ανήμερα των Χριστουγέννων έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του αδελφού του Νίκου Πολυδερόπουλου, Παντελή, στα 28 του χρόνια, από ανακοπή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις