Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κατερίνα Καινούργιου: «Ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο»
LIFESTYLE

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κατερίνα Καινούργιου: «Ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο»

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια του παρουσιαστή

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε πρόσφατα, για το τηλεοπτικό της μέλλον και συγκεκριμένα, για το αν θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 και απάντησε με ένα υπονοούμενο, που αφορούσε την Κατερίνα Καινούργιου. «Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα», απάντησε η Φαίη Σκορδά και τότε, ξεκίνησε μία «διαμάχη» μεταξύ τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να της «επιτίθεται» μέσα από την εκπομπή της. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αυτές στον ραδιοφωνικό σταθμό «My Radio 104,6», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πως η Κατερίνα Καινούργιου χάνει τον έλεγχο, όταν εκνευρίζεται. Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star». Σε αυτό, αναφέρει αρχικά ότι «Για μένα ό,τι έχει ακουστεί μέχρι σήμερα δεν ισχύει. Ειλικρινά. Προχθές άκουσα ότι θα είμαι συμπαρουσιαστής της Δανάης. Χθες το καινούριο που άκουσα είναι ότι θα είμαι στο 10:00 – 12:00 με τη Φαίη στον ΑΝΤ1. Ήμουν 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν με έκαναν τίποτα και θα ξαναγυρίσω πάνελ εκεί; Όχι».

Στην πορεία, συμπλήρωσε για τη διαμάχη μεταξύ των δύο παρουσιαστριών ότι «Με ρωτούσαν ποια είναι η άποψή μου για το Καινούργιου – Σκορδά. Η Φαίη δεν είπε κάτι τρομερό, δεν έβρισε κανέναν. Το χειρότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι “ειρωνικό παράπονο”. Η Καινούργιου ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο. Την ενημέρωσαν για αυτό και απάντησε με πολλαπλάσιο θυμό, που στην τελική δεν μίλησε και για αυτή». Τέλος, ανέφερε «Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε κι όλο αυτό το σκηνικό με πρώην. Η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ που προβάλλουν στην Κατερίνα δεν το προβάλλουν με καλοσύνη. Ο τρόπος είναι λίγο για να “καεί”. Λένε ας πούμε για το MEGA “δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται, εφόσον είναι ακόμα στον αέρα η Δανάη” και ταυτόχρονα λένε “όχι, δεν θα πάει στο MEGA, αλλά στον ΑΝΤ1”. Έχει μια εριστικότητα το ρεπορτάζ, δεν έχει ύφος πληροφορίας».

Τα σχόλια της Καινούργιου

Όταν προβλήθηκε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ότι «Εγώ έχω ένα καλό όμως, τα λέω όλα μπροστά. Δεν παίρνω τηλέφωνα από πίσω να πω σε διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις να πω “αυτή δεν κάνει, πώς το επιτρέπετε αυτό;”. Τέλος πάντων, μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, είναι κάτι που με στενοχωρεί». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε «Είμαι ένας άνθρωπος που και να πω τη μπούρδα μου, θα την πω και μετά θα πάω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Εμένα δεν μου αρέσουν τα από πίσω, γενικότερα το λέω. Έχω πάντως όλα αυτά τα είπα για καλό. Το ότι μια παρουσιάστρια έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια και μάλιστα, είπα ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού και έχουν μια καλή σχέση. Τιμητικό είναι να λες ότι έχει πρόταση. Από το Mega, που ό,τι κι αν έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη Μπάρκα, είναι μια παρουσιάστρια που κάνει το 9 – 12 και πάει καλά.

Και πάλι, ακόμα και από εκεί έχει πρόταση η Φαίη, κατάλαβες;». Εξήγησε παρακάτω, ότι μεταφέρθηκε από την ομάδα της Φαίης Σκορδά ότι η «σπόντα» αυτή πήγαινε για την ίδια. «Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν ενοχλημένη και στενοχωρημένη. Ενοχλημένη ενώ λέμε καλά πράγματα; Και για μένα στον ΑΝΤ1, όταν ήταν η Φαίη με τον Γιώργο έλεγαν χίλια δυο. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά», τόνισε κλείνοντας. Τέλος, ευχήθηκε στη Φαίη Σκορδά ό,τι καλύτερο κι αποκάλυψε ότι άτομα από την ομάδα της έχουν ήδη κλείσει συνεργασία με άλλα μέσα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις