Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φόρεμα Χριστός Κάννες: Ασφάλεια έκανε παρατήρηση σε μοντέλο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φόρεμα Χριστός Κάννες: Ασφάλεια έκανε παρατήρηση σε μοντέλο

Φόρεμα Χριστός Κάννες: Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Le Comte de Monte-Cristo, μια γυναίκα τράβηξε όλη την προσοχή στο κόκκινο χαλί

Ένα μοντέλο εκνευρίστηκε όταν η ασφάλεια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών προσπάθησε να την εμποδίσει να αποκαλύψει το φόρεμά της που έφερε μια μεγάλη εικόνα του Χριστού. Αν και δεν είναι γνωστή η αιτία της λογομαχίας, εκτιμάται ότι η ασφάλεια δεν ήθελε να προκαλέσει οποιαδήποτε θρησκευτική διαμάχη.

H γυναίκα φόρεσε ένα φόρεμα που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό και πόζαρε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των αφίξεων για την προβολή της ταινίας «Le Comte de Monte-Cristo», η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ κινηματογράφου, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, το μοντέλο δείχνει να ενοχλείται, όταν άτομα της ασφάλειας του φεστιβάλ προσπάθησαν να κρύψουν την ουρά του φορέματός της, με εκείνη να αντιδρά έντονα.

Le Comte de Monte-Cristo

Το τρίωρο γαλλικό έπος των Μάθιου Ντελαπόρτ και Αλεξάντερ Ντε Λα Πατελιέρε απέσπασε ένα ενθουσιώδες σχεδόν 12λεπτο χειροκρότημα από το κοινό. Σε αυτή την πρόσφατη διασκευή του κλασικού περιπετειώδους μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά πρωταγωνιστούν οι Πιέρ Νινέι, Αναΐς Ντεμουσιέ, Λόρεντ Λαφίτ, Πιερφρανσένσκο Φαβίνο, μεταξύ άλλων.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Εντμόν Νταντές (Νινέι), ενός νεαρού άνδρα που γίνεται στόχος μιας σκοτεινής συνωμοσίας και συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Μετά από 14 χρόνια στη νησιωτική φυλακή Château d’If, καταφέρνει μια τολμηρή απόδραση. Πλούσιος πλέον πέρα από κάθε φαντασία, παίρνει την ταυτότητα του κόμη του Μόντε Κρίστο και παίρνει εκδίκηση από τους τρεις άνδρες που τον πρόδωσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις