Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο 33χρονης νηπιαγωγού – Το «αντίο» των εκπαιδευτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο 33χρονης νηπιαγωγού – Το «αντίο» των εκπαιδευτικών

Η 33χρονη είχε σπουδάσει νηπιαγωγός και φέτος διορίστηκε ως αναπληρώτρια στις Βελιτσές, αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ασκούσε το επάγγελμα του παιδαγωγού ως λειτούργημα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας μετά τον θάνατο της 33χρονης Μ.Γ. που ήταν νηπιαγωγός.  Η 33χρονη είχε σπουδάσει νηπιαγωγός και φέτος διορίστηκε ως αναπληρώτρια στις Βελιτσές, αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ασκούσε το επάγγελμα του παιδαγωγού ως λειτούργημα. Σύμφωνα με το tempo24.news, η μοίρα επεφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι στην 33χρονη που διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες.  Η γυναίκα πάλεψε αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και την περίοδο του Πάσχα νοσηλεύτηκε, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη, η οποία τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος ήταν ο σύζυγός της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει έναν γιο που σήμερα είναι 18 μηνών. Η οικογένεια θρηνεί για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες αφού ο πατέρας της 33χρονης που ήταν εκπαιδευτικός και ο ίδιος, εξέπνευσε τον Οκτώβριο του 2023.

Συλλυπητήρια από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Πάτρας

Για την απώλεια της 33χρονης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Ο Σύλλογος Eκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια Νηπιαγωγό Μ.Γ., κόρη του αείμνηστου συναδέλφου Π.Γ., η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών. Η Μ. υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της, τον σύζυγό της, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις