Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Ανακατασκευές σχολείων 2024 Δήμος Χαλανδρίου: Εκτεταμένα έργα αναβάθμισης μέσα στις διακοπές του Πάσχα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακατασκευές σχολείων 2024 Δήμος Χαλανδρίου: Εκτεταμένα έργα αναβάθμισης μέσα στις διακοπές του Πάσχα

Ανακατασκευές σχολείων 2024 Δήμος Χαλανδρίου: 16 σχολεία της πόλης του Δήμου Χαλανδρίου, έγιναν ολοκαίνουργια.

Ολοκαίνουρια έγιναν 16 σχολεία της πόλης του Δήμου Χαλανδρίου, με τα εκτεταμένα έργα αναβάθμισης που πραγματοποίησε κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, η Τεχνική Υπηρεσία της πόλης. Τα σχολεία απέκτησαν καινούρια γήπεδα, δάπεδα, παιχνίδια, χλοοτάπητες, τουαλέτες, βρύσες μέχρι και όργανο καλλισθενικής γυμναστικής ενώ πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί και έγιναν νέα γκράφιτι, δίνοντας ανοιξιάτικο χρώμα και φαντασία στους σχολικούς τοίχους. Οι πασχαλινές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στα: 2o, 4o, 6o, 7o, 9o, 10o, 12o, 16o Νηπιαγωγεία, στα: 4ο, 5ο, 6ο, 12ο, 14ο Δημοτικά Σχολεία, στα: 2ο και 4ο Γυμνάσιο καθώς και στο 2ο Λύκειο.

Ο Δήμος Χαλανδρίο, έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ριζική και συνεχή αναβάθμιση όλων των σχολείων της πόλης. Μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει επενδύσει περίπου 4.500.000 ευρώ για έργα και παρεμβάσεις στα σχολεία, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη την υλοποίηση του σχεδίου για την ενεργειακή αναβάθμιση και αυτονόμηση του συνόλου των σχολικών μονάδων. Το έργο έχει ολοκληρωθεί σε 9 σχολεία και επεκτείνεται σε άλλα 21, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις