Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σημάδια ερωτευμένης γυναίκας: 7 συμπεριφορές που το φανερώνουν
PLUS

Σημάδια ερωτευμένης γυναίκας: 7 συμπεριφορές που το φανερώνουν

Σημάδια ερωτευμένης γυναίκας: Μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη μαζί σας, μπορεί να θέλει να κρύψει το συναίσθημα της για διάφορους προσωπικούς λόγους.

Ο έρωτας, αυτός ο θεός, που όλα τα μεταμορφώνει και τα μετουσιώνει, όταν είναι αυθεντικός και πηγαίος, μπορεί να κάνει θαύματα.  Οι άνδρες και οι γυναίκες, μπορεί να διαφέρουν, ως προς τον τρόπο  εκδήλωσης του, αλλά δεν παύει να υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας μεταξύ τους και να απολαμβάνουν τον έρωτα με τον/τη σύντροφο τους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ανοιχτοί να εκφράσουν τα βαθιά συναισθήματα τους και άλλοι που κρύβουν τον έρωτα τους και τα κρατούν για τον εαυτό τους. Μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη, μπορεί να θέλει να κρύψει το συναίσθημα της, για διάφορους προσωπικούς λόγους, αλλά όσο κρυφά ερωτευμένη κι αν είναι, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις στη συμπεροφορά της, που το φανερώνουν.

Μπορεί ήδη να είναι με κάποιον ή ίσως εσείς να είστε σε σχέση, ή ενδέχεται η φύση της σχέσης να μην ευνοεί το πλησίασμα, αν για παράδειγμα έχετε επαγγελματική σχέση. Ακόμη και όταν δεν εκφράζεται ανοιχτά, υπάρχουν τρόποι και συμπεριφορές μέσα από τις οποίες μία γυναίκα δείχνει τα συναισθήματά της. Ασυνείδητα, όλες οι γυναίκες εκπέμπουν σήματα στον άνδρα που τις ενδιαφέρει. Εάν μια γυναίκα είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί σας, θα εμφανίσει αυτές τις 7 συμπεριφορές:

  • Ψάχνει αφορμές να είναι κοντά σας
  • Θυμάται λεπτομέρειες
  • Ανοιχτή και δεκτική γλώσσα σώματος
  • Παίρνει πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε
  • Ενδιαφέρεται ειλικρινά για εσάς
  • Την ενδιαφέρουν οι ασχολίες σας
  • Σας συμπεριφέρεται με ξεχωριστό τρόπο

Σημάδια που δείχνουν ότι μία γυναίκα είναι ερωτευμένη

Ψάχνει αφορμές να είναι κοντά σας

Στον περίπλοκο κόσμο των ερωτικών και συντροφικών σχέσεων, η εγγύτητα παίζει σπουδαίο ρόλο. Η γυναίκα που είναι κρυφά ερωτευμένη με κάποιον, πάντα θα βρίσκει τρόπο και αφορμή και είναι κοντά του. Αυτό συμβαίνει επειδή στην παρουσία του άνδρα που είναι ερωτευμένη, νιώθει ήρεμη και άνετη και η σωματική εγγύτητα είναι ένας υποσυνείδητος τρόπος να σας δείξει το ενδιαφέρον της. Καμιά φορά, η σωματική έλξη γίνεται σχεδόν ακατανίκητη και η γυναίκα αυτή θέλει να είναι, αν όχι πάντα κοντά σας, τουλάχιστον γύρω σας, στον ίδιο χώρο με εσάς.

Θυμάται λεπτομέρειες

Μία γυναίκα που είναι ερωτευμένη προσέχει ευλαβικά όσα έχει να της πει ο άνδρας που την ενδιαφέρει. Ακόμη και το πως πίνει τον καφέ του, για εκείνη είναι πληροφορία με ιδιαίτερη αξία. Όσο μικρές και αν είναι οι λεπτομέρειες, για μία γυναίκα ερωτευμένη, συνθέτουν σταδιακά ολόκληρη την εικόνα του ανθρώπου που αγαπούν. Άρα, δεν είναι θέμα μνήμης, αλλά προσοχής. Υποσυνείδητα, μία γυναίκα που ενδιαφέρεται ερωτικά για κάποιον, θα προσέχει κάθε λεπτομέρεια, κάθε πληροφορία που έχει μοιραστεί επειδή θέλει να συνδεθεί ουσιαστικά μαζί του. Αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή σας που μοιάζει να θυμάται όλα όσα της έχετε πει, μπορεί να είναι καιρός να ερευνήσετε αν το ενδιαφέρον της δεν είναι απλά φιλικό.

Ανοιχτή και δεκτική γλώσσα σώματος

Η γλώσσα του σώματος είναι μία από τις πιο ισχυρές ενδείξεις των συναισθημάτων ή των σκοπών που έχει ένας άνθρωπος. Συχνά, η γλώσσα του σώματος λέει περισσότερα και από τα ίδια τα λόγια, αφού οι περισσότερες κινήσεις μας είναι πέρα από τον πλήρη συνειδητό μας έλεγχο. Μπορείτε, για του λόγου το αληθές, να το παρατηρήσετε και στον εαυτό σας. Όταν πλησιάζουμε τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει, θέλουμε να έρθουμε όσο γίνεται πιο κοντά του, η οπτική μας επαφή διαρκεί λίγο παραπάνω, το σώμα μας στρέφεται προς το μέρος του. Όσο και αν συνειδητά προσπαθεί να το συγκρατήσει, το σώμα μίας ερωτευμένης γυναίκας, θα εκπέμπει ηχηρά μηνύματα που θα μαρτυρούν τα συναισθήματά της. Υποσυνείδητα, ίσως αντιγράφει τις κινήσεις και τις ενέργειές σας. Όλα αυτά είναι σημάδια της αφοσίωσης και του ενδιαφέροντος, που δεν μπορεί να ελέγξει συνειδητά.

Παίρνει πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε

Μία γυναίκα που έχει ερωτικά αισθήματα για κάποιον θα αναζητά λόγους να επικοινωνήσει μαζί του. Είτε μέσω μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα δείχνει ότι θέλει να διατηρεί επαφή και δείχνει ότι σας σκέφτεται. Όσο και αν προσπαθεί να το αποφύγει, θα ψάχνει λόγους να μιλάει μαζί σας ακόμη αν δεν μιλήσετε για κάτι σοβαρό. Το σημάδι αυτό μπορεί όμως να είναι και παραπλανητικό, αφού ορισμένοι άνθρωποι είναι περισσότερο επικοινωνιακοί από τη φύση τους ή μπορεί η γυναίκα αυτή πράγματι να έχει κάποιον λόγο να επικοινωνήσει μαζί σας. Αν όμως πάντα αναζητά λόγους να έχει επικοινωνία μαζί σας, αυτό σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι τα αισθήματά της είναι θετικά.

Ενδιαφέρεται ειλικρινά για εσάς

Τίποτα δεν είναι πιο συγκινητικό από το ειλικρινές ενδιαφέρον και νοιάξιμο για κάποιον ειδικά όταν αυτό πηγαίνει πέρα από το επιφανειακό, τυπικό επίπεδο. Όταν μία γυναίκα έχει αισθήματα για κάποιον, όσο και αν προσπαθεί να τα κρύψει, θα εκφράζει ειλικρινές, θερμό ενδιαφέρον. Ίσως να σας ρωτάει για το πως ήταν η μέρα σας, να θέλει να ξέρει τι έχετε όταν δεν είστε καλά, να νοιάζεται για την υγεία και τη χαρά σας.  Το επίπεδο αυτό ενδιαφέροντος δεν δείχνει μία απλή, φιλική σχέση, αλλά είναι σημάδι που μαρτυρά βαθιά αγάπη και επιθυμία να βρίσκεσαι στη ζωή εκείνου που αγαπάς. Ακόμη, το σημάδι αυτό δείχνει ότι η γυναίκα αυτή σας σκέφτεται και ενδιαφέρεται για εσάς πολύ περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε. Το γνήσιο, αληθινό ενδιαφέρον της μαρτυρά ότι σας εκτιμά πολύ περισσότερο απ’ όσο εκτιμά τους φίλους της.

Την ενδιαφέρουν οι ασχολίες σας

Όταν ερωτεύονται, οι γυναίκες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα δίνουν ευχαρίστηση στον άνδρα που αγαπούν. Θα θέλει να δοκιμάσει τα χόμπι σας, θα προσπαθήσει να ακούσει την αγαπημένη σας μουσική, θα είναι πρόθυμη και ανοιχτή να βιώσει και η ίδια τις ασχολίες που σας κάνουν χαρούμενο.

Σας συμπεριφέρεται ξεχωριστά

Η ισχυρότερη ένδειξη ενός έρωτα που σιγοκαίει, είναι η μοναδική σύνδεση δύο ανθρώπων, η υιοθέτηση διαφορετικής συμπεριφοράς που κάνει τον άλλον να νιώθει ξεχωριστός. Αν μία γυναίκα είναι ερωτευμένη, θα φέρεται σε αυτόν που αγαπά με τρόπο διαφορετικό απ’ όλους τους άλλους. Αυτή η συμπεριφορά θα εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους-την προσοχή που θα σας δίνει, την μεγαλύτερη υπομονή που θα έχει μαζί σας, τον σεβασμό που θα δείχνει στις απόψεις σας. Μία γυναίκα που τρέφει αισθήματα, θα κάνει για τον άντρα που αγαπάει πράγματα που γενικά δεν θα έκανε για άλλους. Η συμπεριφορά της αυτή μαρτυρά ότι, στην καρδιά της γυναίκας αυτής, έχετε μια ιδιαίτερη θέση.

Tip: Η σύνδεση, η επικοινωνία είναι η πεμπτουσία όλων των ανθρώπινων σχέσεων, παρά τις ιδιαιτερότητες και τις περιπλοκότητές τους. Η σύνδεση, είτε μία παροδική αίσθηση ενθουσιασμού ή ένας έρωτας πραγματικός, εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, διακριτικούς και ασυναίσθητους, αλλά σε κάθε περίπτωση, ξεκάθαρους. Μία γυναίκα που είναι κρυφά ερωτευμένη με κάποιον άνδρα, προσαρμόζει τη συμπεριφορά της σημαντικά. Μπορεί να επιζητά διαρκώς ή έστω, συχνά την παρουσία σας, μπορεί να θυμάται τις μικρότερες λεπτομέρειες, ίσως να επαναλαμβάνει τις κινήσεις σας ή να εκδηλώνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ευημερία και την υγεία σας. Τα σημάδια αυτά, δεν είναι απλές, ούτε τυχαίες συμπεριφορές, αλλά εκδηλώσεις μιας βαθιάς συναισθηματικής σύνδεσης μαζί σας, τα οποία μαρτυρούν ότι έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Αν στη ζωή σας, υπάρχει κάποια γυναίκα που έχει τη συμπεριφορά αυτή μαζί σας, τότε ήρθε η ώρα να  σκεφτείτε τι είδους σχέση έχετε μαζί της επειδή, ίσως να είναι πολύ πιο βαθιά απ’ όσο φαντάζεστε.

ΠΗΓΗ:enikos.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις