Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

15

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Λευκάδα αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Λευκάδα αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Στην Λευκάδα βρέθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Δυτική Ελλάδα.

Τον κ. Αυτιά υποδέχθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιώργος Μπουρδάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος, Ανδρέας Κτενάς, ενώ η βόλτα του στην κεντρική αγορά του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους και επισκέπτες, να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να τοποθετηθεί σε πολλά ζητήματα που του έθεσαν. Γενικά η υποδοχή που του επεφύλαξαν κάτοικοι και φορείς της περιοχής υπήρξε ενθουσιώδης.

 

Ο Δήμαρχος του νησιού Ξενοφών Βεργινης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου οι Ξενοδόχοι του νησιού και οι επαγγελματίες αγκάλιασαν τον δικό τους άνθρωπο. Τα λόγια του Δημάρχου συγκινητικά όπως και των απλών ανθρώπων. Ο αεικίνητο Γιώργος Αυτιάς συνεχίζει με Φλώρινα και Καστοριά.

 

Στον Άγιο Χριστόφορο Αγρινίου

Την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο κ. Αυτιάς βρέθηκε στο Αγρίνιο, μετά την επίσκεψη του στο δημαρχείο έσπευσε στον Ι.Ν.Αγίου Χριστοφόρου (νέο) όπου ετελέσθη ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός. Και η παρουσία του εκεί υπήρξε ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Γιατί χοροστατούσε ένας συγγενής του, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Ο Δαμασκηνός τυγχάνει ανιψιός του Γιώργου Αυτιά με τις ρίζες και των δύο να είναι στον Μαραθόκαμπο Σάμου. Και αυτός είναι ένας λόγος που ο δημοσιογράφος επέλεξε να επισκεφθεί το Αγρίνιο κατά την εορτή του Αγίου Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις