Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θέρμη διάρρηξη: «Φύγετε έχουμε καλέσει το 100», «το ξέρουμε!»
ΕΛΛΑΔΑ

Θέρμη διάρρηξη: «Φύγετε έχουμε καλέσει το 100», «το ξέρουμε!»

Θεσσαλονίκη: «Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού»

Βίντεο διάρρηξης στη Θεσσαλονίκη, δείχνει το θράσος δραστών που δίχως κανέναν ενδοιασμό, εισβάλουν σε σπίτι τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής. Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΪ, οι διαρρήκτες με λοστούς και κατσαβίδια παραβιάζουν σπίτι στη Θέρμη, με έναν από αυτούς να προσπαθεί να σπάσει την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδο. Αφού ερεύνησαν τους χώρους για περίπου ένα λεπτό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Κατευθύνθηκαν σε κοντινό δρόμο όπου εκεί τους περίμενε συνεργός τους με αυτοκίνητο. Επιβιβάστηκαν σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Λίγες ώρες αφού φορτώσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε με την οικογένεια μου, άρχισαν να βαράνε σαν τρελοί οι συναγερμοί. Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού. Οι γείτονες που είδαν το σκηνικό φώναζαν “έχουμε καλέσει το 100, φύγετε τώρα”, γύρισαν με απάθεια και τους απάντησαν “το γνωρίζουμε”», ανέφερε η γυναίκα που μένει στο σπίτι που διέρρηξαν οι δράστες.

Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα σημειώθηκαν 269 διαρρήξεις και 28 ληστείες σε όλη τη χώρα. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν ότι είχαν αδειάσει οι πόλεις και οι περισσότεροι είχαν κατευθυνθεί προς την επαρχία.

Φωτο αρχείου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις