Ανδρουλάκης από Αμφιλοχία: Ζητώ από τον κ. Μητσοτάκη να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από Αμφιλοχία: Ζητώ από τον κ. Μητσοτάκη να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα"

28.04.2024 | 23:30

Στο στόχαστρο του Νίκου Ανδρουλάκη βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο Έλληνας πρωθυπουργός κατηγορώντας τον για τα «αδιανόητα»  όπως τα χαρακτήρισε «κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους», αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει στο υπουργείο Εσωτερικών με την διάρρηξη στο γραφείου του διευθυντή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ από την Αμφιλοχία, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ. Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αμφιλοχίας, Σάκη Τορουνίδη, και στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους. Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε «Η Νέα Δημοκρατία είναι υπότροπη. Λίγο πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, μάθαμε ότι έγινε διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών και η ανακοίνωση του υπουργείου μιλάει για «φερόμενη διάρρηξη».

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε ένα καινούργιο περιστατικό, που το απέκρυπτε η Νέα Δημοκρατία και η κυρία Κεραμέως. Χιλιάδες απόρρητα στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού είχαν διοχετευθεί μέσω του γραμματέα Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας προς ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για να έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα. Κάτι που είναι παράνομο.

Σήμερα ζητώ από τον κ. Μητσοτάκη να μας πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών. Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους και την εμπιστοσύνη των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. Άμεσα καθαρές απαντήσεις και για τα δύο αυτά σοκαριστικά περιστατικά» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

 

Exit mobile version