Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά σε Λαζάρου για Μικρούτσικο: «Θεωρώ άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος»
LIFESTYLE

Σκορδά σε Λαζάρου για Μικρούτσικο: «Θεωρώ άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος»

Δείτε το βίντεο

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρεάς Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και μια δήλωση που έκανε για τα reality shows τα αίματα ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Μάρτζυ Λαζάρου «άναψαν» για τα καλά. «Δεν θεωρώ ότι το Love Island και το TV Queen έχουν κάποια σχέση ως projects. Δεν μπορώ να ακούω τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει ότι «δεν μπαίνω εκεί μέσα να κάνω μία εκπομπή που θα ξεκατινιάζονται, ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου». Το 2006 που έκανε το «Από Καρδιάς» και κόπηκε από το ΕΣΡ είχε καλύτερο περιεχόμενο από το Love Island;», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου. «Υπάρχουν κάποια concepts παγκοσμίως που δεν τα αναφέρεις υποτιμητικά αλλά καλώς ή κακώς κάνουν επιτυχία παγκοσμίως. Είναι μία κατηγορία προγραμμάτων, θέλεις ή δεν θέλεις, που έχουν ένα τέτοιο περιεχόμενο, που στηρίζονται στις σχέσεις των ανθρώπων και στην ίντριγκα», σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Θεωρώ πάρα πολύ άτοπο και άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος. Έχω κάνει πτυχιακή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πανεπιστήμιο στην Ιταλία για το concept του reality που έφερε στην Ελλάδα, κάτι που ήταν πρωτοπόρο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Fay’sTime. «Έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκμαιεύει την αλήθεια από τον άλλο. Επίσης, ένας άνθρωπος εξελίσσεται. Ήταν άλλες εποχές τότε», τόνισε η Φαίη Σκορδά. «Η ατάκα «ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου» σου φαίνεται σωστή; Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είναι η άποψή μου και θεωρώ ότι είναι ακραίο να το λες αυτό το πράγμα», πρόσθεσε η Μάρτζυ Λαζάρου, με τη Φαίη Σκορδά να δίνει βιαστικά πάσα για διαφημίσεις, ώστε να πέσουν οι τόνοι…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις