Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζολάκης πατέρας: Η συγκινητική στιγμή που ο ήρωας της πρόκρισης πέφτει στην αγκαλιά του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζολάκης πατέρας: Η συγκινητική στιγμή που ο ήρωας της πρόκρισης πέφτει στην αγκαλιά του

Ολυμπιακός: Η συγκινητική στιγμή που ο ήρωας της πρόκρισης Τζολάκης πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα του

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και την επική πρόκριση του Ολυμπιακού, ο μεγάλος πρωταγωνιστής Κωνσταντίνος Τζολάκης έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας από τα Χανιά απέκρουσε τρία πέναλτι των Τούρκων, χαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του.

Μετά τον αγώνα ο Τζολάκης αναφέρθηκε στο φυλαχτό που του έδωσε ο πατέρας του, ενώ στη συνέχεια πήγε στην εξέδρα και τον αγκάλιασε, σε μια συγκινητική στιγμή.

@novasportsgr Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον πρωταγωνιστή της πρόκρισης #tzolakis #Olympiacos #novasportsgr ♬ πρωτότυπος ήχος – Novasports

Τζολάκης: Υποψήφιος για κορυφαίος παίκτης της εβδομάδας στο Conference League

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης φυσικά και είναι το πρόσωπο της βραδιάς για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ερυθρόλευκοι είναι στους «4» του Conference League και θα κυνηγήσουν το όνειρο για να βρεθούν στον τελικό του θεσμού στην Opap Arena απέναντι στην Αστο Βίλα.

Αυτό το χρωστούν εν πολλοίς και στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι μέσα στο Σουκρού Σαράτσογλου και είναι μέσα στους τέσσερις υποψήφιους για να αναδειχθεί παίκτης της εβδομάδας στο Conference League. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι είναι οι Γιουτγκλά (Κλαμπ Μπριζ), Κας (Αστον Βίλα), Μπιράγκι (Φιορεντίνα).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις