Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αίγιο απόπειρα αυτοκτονίας: 36χρονη δεχόταν επιθέσεις από τον σύζυγό της
ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο απόπειρα αυτοκτονίας: 36χρονη δεχόταν επιθέσεις από τον σύζυγό της

Αίγιο απόπειρα αυτοκτονίας: Σύμφωνα με την καταγγελία, ο σύζυγος της γυναίκας της είχε επιτεθεί, τραβώντας της τα μαλλιά

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο Αχαΐας, θύμα ενδοοικογενειακής βίας το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04). Η 36χρονη βρισκόταν στο σπίτι της στην Άβυθο Αιγίου, όταν άρχισε ο καβγάς με τον 39χρονο σύζυγο της, ο οποίος άρχισε να την τράβα από τα μαλλιά. Η γυναίκα κατέληξε στο γενικό νοσοκομείο Αιγίου, καθώς φέρεται να είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας χάπια. Στις 08:55, το βράδυ της Τετάρτης, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αιγιαλείας ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο πως η 36χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λαμβάνοντας άγνωστο αριθμό φαρμακευτικών δισκίων ενώ είχε υποστεί και ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγο της.

Άμεσα Ενημερώθηκε ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου ο οποίος παρήγγειλε τη μεταφορά της, μετά τη νοσηλεία της, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου Πατρών. Ο σύζυγος της συνελήφθη για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη».

Παρόμοιο περιστατικό και στην Μεσσήνη

Δικογραφία σχηματίστηκε από το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης σε βάρος 44χρονου κατόπιν εγκλήσεως που υπέβαλε η εν διαστάσει σύζυγός του. Όπως κατήγγειλε η 41χρονη, ο εν διαστάσει σύζυγός της μετέβη στην οικία της, προκάλεσε φθορές στην εξωτερική θύρα την απείλησε και της εκτόξευσε ένα μικρό αντικείμενο (τασάκι) προκαλώντας της ελαφριά σωματική βλάβη. Η γυναίκα ενημερώθηκε σχετικά για τα παρεχόμενα δικαιώματα της και δήλωσε ότι επιθυμεί μόνο την δυνατότητά φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, όπου και με μέριμνα του Α.Τ. Μεσσηνίας, σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς εξασφαλίσθηκε η διαμονή της και η ασφαλής μεταφορά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις