Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαντόσα – Σαμπαλένκα: Μια συγκινητική στιγμή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαντόσα – Σαμπαλένκα: Μια συγκινητική στιγμή

Μπαντόσα - Σαμπαλένκα: Η Ισπανίδα τενίστρια βγήκε νοκ άουτ λόγω προβλήματος στη μέση, την ώρα που παιζόταν η πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Στουτγάρδης

Λύγισε η Πάουλα Μπαντόσα και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς αναγκάστηκε για άλλη μια φορά (η τέταρτη το τελευταίο εξάμηνο) να εγκαταλείψει αγώνα λόγω προβλήματος στη μέση. Αυτή τη φορά, η Ισπανίδα τενίστρια αγωνιζόταν με την Αρίνα Σαμπαλένκα για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Στουτγάρδης, και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει στο κρισιμότερο σημείο, όταν το σκορ ήταν 1-1 στα σετ και 3-3 στο τρίτο και καθοριστικό. Τότε, η Σαμπαλένκα την πλησίασε και αφού είπαν δύο λόγια, η Μπαντόσα έπεσε στον ώμο της Λευκορωσίδας και ξεκίνησε να κλαίει.

H σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά έχει τον τελευταίο χρόνο συνέχεια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία την έχουν φέρει πολύ χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Ισπανίδα και η Λευκορωσίδα είναι πολύ καλές φίλες και κάνουν παρέα και εκτός κορτ. Μάλιστα όταν αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφος της Σαμπαλένκα η Μπαντόσα ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις