Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Βέρτης εξιτήριο: Καλύτερα στην υγεία του ο τραγουδιστής μετά την τροφική δηλητηρίαση
LIFESTYLE

Νίκος Βέρτης εξιτήριο: Καλύτερα στην υγεία του ο τραγουδιστής μετά την τροφική δηλητηρίαση

Νίκος Βέρτης εξιτήριο: Τι είχε πει ο γιατρός του τραγουδιστή στο «Super Κατερίνα»

Ο Νίκος Βέρτης είναι καλά στην υγεία του, ύστερα από την περιπέτεια που είχε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου. Ο λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρθηκε με πόνους το νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε τροφική δηλητηρίαση. Την Τετάρτη 17 Απριλίου, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε πως ο Νίκος Βέρτης έχει πάρει εξιτήριο ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου. Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο τραγουδιστής λαμβάνει ακόμη φαρμακευτική αγωγή και είναι έτοιμος να επανέλθει το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται. Ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει μετά από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, κάτι για το οποίο ευθυνόταν μια τροφική δηλητηρίαση, όπως έγινε γνωστό αργότερα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γιατρός του τραγουδιστή περιέγραψε την κατάσταση στην οποία ήταν ο Νίκος Βέρτης όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους και αποκάλυψε, πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Ο γιατρός του Νίκου Βέρτη, Δημήτριος Δαυίδης, ειδικότερα είπε ότι «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το πλάνο είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ή αύριο θα πάει σπίτι».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις