Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη, έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου»
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη, έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου»

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: ''Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση''

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε άγρια από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση του και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου. Εύχομαι καμία άλλη μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου, δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση», δήλωσε η μητέρα της Κυριακής στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος που δολοφόνησε με μαχαίρι την άτυχη Κυριακή, κρατείται πλέον σε ειδικό κελί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού και στο κελί του έχει τοποθετηθεί κάμερα ασφαλείας που τον επιτηρεί όλο το 24ωρο.

Άγιοι Ανάργυροι: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει τα περί αλλοίωσης βιντεοληπτικού υλικού

Σε δηλώσεις και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αλλοίωση βιντεοληπτικού υλικού σχετικού με τη γυναικοκτονία με θύμα την 28χρονη κοντά στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, το οποίο προβλήθηκε σε σημερινές τηλεοπτικές εκπομπές, απαντά το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, διευκρινίζει ότι η Ελληνική Αστυνομία από την πρώτη στιγμή παρέδωσε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές το σύνολο του οπτικοακουστικού και λοιπού προανακριτικού υλικού που συλλέχθηκε.\ Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς και η αντίστοιχη διοικητική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Διοικητικών Εξετάσεων, στην κατοχή των οποίων βρίσκεται ομοίως το σύνολο του υλικού αυτού.

«Το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό προέρχεται από κάμερα με “ανίχνευση κίνησης’, δηλαδή από κάμερα που δεν καταγράφει συνεχώς, καταγράφει μόνο όταν υπάρχει κίνηση στο οπτικό της πεδίο. Ως εκ τούτου, σε μη ειδικούς ή κακόβουλους μπορεί να δημιουργηθεί η εντύπωση διακεκομμένης χρονικά καταγραφής», αναφέρει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Όπως συμπληρώνει, η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή τής ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις