Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Deaf champions league 2024 Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνουν οι αγώνες
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Deaf champions league 2024 Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνουν οι αγώνες

Deaf champions league 2024 Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Κορυφαίο αθλητικό γεγονός στα γήπεδα του Δήμου.

Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024 (Football)», την οποία έχει αναλάβει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών (Π.ΟΚ.). Το  Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024 (Football) θα διεξαχθεί, από 20 έως 27 Απριλίου 2024 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του  Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Βούλας, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης.

Στο «Deaf Champions League Football 2024» θα συμμετάσχουν έντεκα (11) ποδοσφαιρικές ομάδες Κωφών από όλη την Ευρώπη εκ των οποίων οι 3 είναι ελληνικές: ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ), ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης «Μίνωας» (ΑΣΚΚ-Μίνωας) και ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» (ΠΑΟΚΜ). Οι αγώνες στη φάση των ομίλων θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 22 έως την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρες 8:30 – 16:30, την Παρασκευή 26 Απριλίου θα διεξαχθεί η φάση των 8 και το Σάββατο 27 Απριλίου ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο της Βουλιαγμένης στις 14:00.

Τιμητική εκδήλωση

Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), θα γίνει ειδική εκδήλωση προς τιμή του εκλιπόντος ποδοσφαιρικού παράγοντα, που είχε συμβάλει τα μέγιστα στην προαγωγή του ποδοσφαίρου κωφών στη χώρα μας Μιχάλη Πολέμη, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση της φάσης των 8. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη  για το κοινό και αποτελεί μία ευκαιρία να γνωρίσουμε τους αθλητές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  καλεί όλους  τους συμπολίτες του να παρακολουθήσουν το τουρνουά και υπόσχεται ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης που προάγεται από το Δήμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις