Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Οπαδοί στην προπόνηση του Ολυμπιακού: Επίσκεψη 300 φίλων των «ερυθρόλευκων»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οπαδοί στην προπόνηση του Ολυμπιακού: Επίσκεψη 300 φίλων των «ερυθρόλευκων»

Οπαδοί στην προπόνηση του Ολυμπιακού: Στην προπόνηση της ομάδας βρέθηκαν περίπου 300 φίλοι με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της συνέχειας

Την απόλυτη στήριξή τους στους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα θέλησαν να εκφράσουν περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ. Οι οπαδοί μίλησαν με τους παίκτες και τον Έλληνα προπονητή και τους είπαν ότι πιστεύουν σε αυτούς και τους στηρίζουν, ζητώντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα ματς της σεζόν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πετύχει για ακόμη μία σεζόν τους στόχους του.

Η στήριξη σε Μπαρτζώκα και παίκτες

«Είμαστε δίπλα σας, συνεχίστε έτσι. Κλείστε τα αυτιά σας και συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμά τους στους παίκτες των «ερυθρόλευκων». Απόλυτη στήριξη λοιπόν σε Μπαρτζώκα και σταφ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Basket League και Euroleague, όπου οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν την επόμενη εβδομάδα με την Μπαρτσελόνα, έχοντας μειονέκτημα έδρας με φόντο το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις