Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Συνέντευξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: Το έγκαυμα και οι σκέψεις αυτοκτονίας
LIFESTYLE

Συνέντευξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: Το έγκαυμα και οι σκέψεις αυτοκτονίας

Συνέντευξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: Ο ηθοποιός και τραγουδιστής περιέγραψε ένα επίπονο ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια γυρισμάτων

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων περιέγραψε ένα τρομακτικό περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Ταμάμ. Ο ίδιος μίλησε επίσης και για τις μαύρες σκέψεις που είχε σε μία περίοδο της ζωής του, αλλά και την κατάθλιψη. «Έκανα γυμνός το γύρισμα. Τότε η Λίλα Μπακλέση με είδε με όλα τα… πλούσια ελέη, έκανα και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με πολύ λάθος υλικά από το μπάνιο που έβρισκα… Πέρα από τον αφρό ξυρίσματος, προσπάθησα στην αρχή να βάλω οδοντόκρεμα. Μην το κάνει ποτέ κανένας άνθρωπος, κάηκα, κυριολεκτικά, υπέφερα όσο δεν πάει», είπε ο ηθοποιός για την προσπάθειά του να μην φανεί τίποτα.

Για τη σκοτεινή περίοδο που πέρασε και τις σκέψεις που είχε ακόμα και να αυτοκτονήσει, απάντησε: «Μια περίοδο της ζωής μου πέρασα βαριά κατάθλιψη, δεν το είχα καταλάβει. Δεν αισθανόμουν καλά, μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου, όντως είχε τέτοιες μαύρες σκέψεις. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολύ μεγάλη φαντασία και αγάπη στην τέχνη, είναι πάρα πολύ εύκολο να αισθανθεί πολύ μόνος». «Κυρίως αισθανόμουν μόνος, ότι βιώνω μια εσωτερική μοναξιά, παρόλο που ήμουν με κόσμο, δεν αισθανόμουν μέσα μου καλά», τόνισε.

Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, για τη μοναξιά και για το bullying που δέχτηκε ως παιδί. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχτηκε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχικά. Θυμάμαι να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, μέχρι και να έρχεται η τράπεζα να μας πάρει το αυτοκίνητο. Δεν ήμουν ποτέ ο ωραίος του σχολείου, μάλλον ήμουν το φάντασμα του σχολείου. Είχα παραπανίσια κιλά, σπυράκια, μακριά μαλλιά, τελείως διαφορετικός».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα είχε δηλώσει σχετικά με τα παιδικά του χρόνια: «Μεγάλωσα σε μια φτωχογειτονιά. Εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα από την παιδική μου ηλικία ήταν το παιχνίδι στις αλάνες, αλλά και η ενασχόλησή μου με το βόλεϊ. Ήμουν πολύ καλός, αλλά στην Φιλαδέλφεια δεν το θεωρούσαν αρκετά «αντρικό» άθλημα και οι παππούδες μου με απέτρεψαν στο να ασχοληθώ πιο σοβαρά, έτσι σταμάτησα να παίζω στην πρώτη γυμνασίου. Η αλήθεια είναι πως το μετάνιωσα», είχε παραδεχτεί.

Χαρακτήρισε «Εμετικό» το τραγούδι της φετινής Eurovision

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την φετινή συμμετοχή στη Eurovision, ποια είναι η γνώμη του για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τα σχόλια που έχουν ακουστεί για αυτό, ο ίδιος τόνισε πως είναι «εμετικό». Ωστόσο πιστεύει πως θα πάει καλά στον διαγωνισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως για αυτό τον λόγο θα πετύχει. Συγκεκριμένα ανέφερε «Δεν θα πω εμετικό, αυτό το κομμάτι είναι απαίσιο, στοχευμένα απαίσιο και θα πετύχει. Είναι εμετικό». Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που εξέφρασε την άποψή του για το κομμάτι, καθώς σε δηλώσεις του μία ημέρα πριν στην εκπομπή Πρωινό Σου Σού , ανέφερε ακριβώς τα ίδια, τονίζοντας πως η Μαρίνα Σάττι «είναι φοβερή αλλά στεναχωρήθηκα, νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο».

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του OPEN, ανέλυσε περισσότερο την άποψή του, ξεχωρίζοντας την Μαρίνα Σάττι από το τι πιστεύει για το κομμάτι. «Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πολύ, είναι φοβερή καλλιτεχνάρα. Αλλά στεναχωρήθηκα, γιατί νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο και τελικά ακούω αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων.«Είναι δική μου γνώμη και άποψη εννοείται, δεν εκφράζω όλο τον πλανήτη. Την Eurovision τη λατρεύω, τη βλέπω κάθε χρόνο, τη λατρεύω, έχω δει πολλά παρατράγουδα και πολλά κομμάτια που δεν πήγαν καλά στη Eurovision να γίνονται διαχρονικά. Το Ζάρι είναι ένα κομμάτι εμετικό, αλλά πανέξυπνο. Τι να κάνω; Αφού εμένα δεν μου αρέσει, τι να κάνω; Αν εμένα αυτή τη στιγμή κάποιος μου πατήσει τον κάλο και κάνω “αααα”και το γράψω σε ένα κομμάτι και το επαναλάβω και γίνει viral, σημαίνει ότι είναι ωραίο κομμάτι;», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις