Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πασαλιμάνι κατάρρευση κτιρίου: «Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο»
ΕΛΛΑΔΑ

Πασαλιμάνι κατάρρευση κτιρίου: «Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο»

Πασαλιμάνι κατάρρευση κτιρίου: Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα δείξει η έρευνα, είπε ο Γιάννης Μώραλης - Τι αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής

Νέες πληροφορίες για τις εργασίες που ήταν σε εξέλιξη στο κτήριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι με αποτέλεσμα ένας 31χρονος αστυνομικός να χάσει τη ζωή του όταν το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από μπάζα έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά. Σύμφωνα με αναφορές του Γιάννη Μώραλη «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες. Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέους ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα δείξει η έρευνα» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης. Για τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού στο Πασαλιμάνι όταν κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στην οδό Νεωρίων μίλησε κάτοικος της περιοχής.

Όπως είπε ο ίδιος «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο. Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτήριο». Άλλη μια κάτοικος της περιοχής περιέγραψε ότι «ακούσαμε έναν θόρυβο, έκαναν εργασίες τα παιδιά μέσα, είδαμε ότι πήραν έναν νεκρό. Αναστατωθήκαμε πολύ, δύο αυτοκίνητα γειτόνων διαλύθηκαν». Σύμφωνα με την μαρτυρία της οι εργασίες είχαν ξεκινήσει πριν από δύο ημέρες.

Επτά άτομα προσήχθησαν στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο έχει εγκλωβιστεί στην καμπίνα φορτηγού οχήματος, ωστόσο έχει τις αισθήσεις του και μπορεί να επικοινωνήσει με τους πυροσβέστες. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, ο νεαρός που έχασε τη ζωή του ήταν ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση. Σήμερα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και βοηθούσε στις εργασίες του κτιρίου. Βάσει νεότερων πληροφοριών, 7 άτομα προσήχθησαν στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου. Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις