Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δανειστική βιβλιοθήκη Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Μια κινούμενη πρωτότυπη δράση
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δανειστική βιβλιοθήκη Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Μια κινούμενη πρωτότυπη δράση

Δανειστική βιβλιοθήκη Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Άνοιξε τις πόρτες της η Κινητή Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Άνοιξε τις πόρτες της η Κινητή Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, το  Σάββατο 13 Απριλίου και Κυριακή 14 Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο πάρκο «Α.Παπανδρέου» (λόφος Σελεπίτσαρι) Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Από τις 10:30 το πρωί, κλόουν υποδέχτηκαν τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας κερνώντας τους γλυκά και χυμούς. Πολύχρωμες φούσκες και μπαλόνια πλημμύρισαν τον χώρο. Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν.

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ευχαριστεί ιδιαίτερα την παιδική βιβλιοθήκη «Μυρσίνη Ζορμπά» και την «Πλανόδια Βιβλιοθήκη» που υλοποίησαν βιωματικό εργαστήριο για τα δικαιώματα των παιδιών και τις διαφορετικές μορφές των βιβλιοθηκών,τη συγγραφέα Φραντζέσκα Αλεξοπούλου – Πετράκη που παρουσίασε το βιβλίο της: «Και Πίσω Πάλι», συνδυάζοντας βιωματικό παιδικό εργαστήριο, τις συγγραφείς Μαρία Ανδρικοπούλου και Δήμητρα Φώτου για την παρουσίαση των βιβλίων τους: «Ο δάσκαλος σε δύο ρόδες» και «Πού πήγαν τα βιβλία» καθώς και τον συγγραφέα Απόστολο Πάππο που παρουσίασε τη δράση: «Παίζοντας με τα βιβλία: Όταν τα βιβλία δεν είναι μόνο διάβασμα».

Μια αγκαλιά από μικρούς και μεγάλους

Τέλος ευχαριστεί τους εργαζόμενους/ες στις βιβλιοθήκες που το ενδιαφέρον και η δική τους ενασχόληση άνοιξε νέους δρόμους στα βιβλία και στη γνώση για τους κατοίκους της πόλης καθώς και όλους τους δημότες μας, μικρούς και μεγάλους, που έχουν αγκαλιάσει αυτή τη δράση των δημοτικών βιβλιοθηκών του Δήμου μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις