Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρτίκας – Βρισηίδα: «Θα της συγχωρούσα το “κέρατο” αν…»
LIFESTYLE

Μαρτίκας – Βρισηίδα: «Θα της συγχωρούσα το “κέρατο” αν…»

Μαρτίκας - Βρισηίδα: Μίλησε για τη σχέση του με το μοντέλο αποκαλύπτοντας αν θα συγχωρούσε μια ενδεχόμενη απιστία

Τον Σπύρο Μαρτίκα υποδέχτηκε στο podcast του ο Γιώργος Ταλάντσεβ και μίλησαν για όλους και για όλα. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου αποκαλύπτοντας ότι σε ενδεχόμενη απιστία της θα ήταν πρόθυμος να τη συγχωρήσει. «Εσύ θα συγχωρούσες ποτέ το κέρατο;» τον ρώτησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ με τον ίδιο να απαντά: «Στην Βρισηίδα, ναι (σ.σ. θα συγχωρούσα το κέρατο). Αν η Βρισηίδα έφτανε στο σημείο να σκεφτεί να με κερατώσει, μάλλον εγώ θα φταίω. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι η βαρύτητα της απιστίας του άνδρα δεν έχει καμία σχέση με τη βαρύτητα της απιστίας της γυναίκας;».

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αναφέρει για τη σύντροφό του ότι: «Η Βρισηίδα είναι ο έρωτας της ζωής μου, ο ένας παρασύρει τον άλλον σε έναν… ωκεανό αγάπης. Παραδέχθηκα τη Βρισηίδα όταν αποχώρησε από το Survivor για να μην κλονιστεί η ψυχική της υγεία. Όταν μου είπε ότι θέλει να φύγει από το Survivor ένιωσα ένα «αδιέξοδο». Έχουμε διαψεύσει αρκετούς γιατί ζούσαμε μια πραγματικότητα στο Survivor. Το μέλλον… είναι δικό μας θέμα. Με μια γυναίκα σαν τη Βρισηίδα θέλεις να κάνεις οικογένεια και να την έχεις δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου».

@george_tala Εσύ θα συγχωρούσες το κέρατο ? Μπορεις να βρείς ολοκληρο το podcast στο καναλι μου George Tala στο youtube. #alatalapodcast #κερατο #απιστία #ερωτήσεις #spyrosmartikas #survivor #survivorgreece #podcast #fyp ♬ original sound – George Talantsev

Το νέο σπίτι του ζευγαριού

Τον Ιανουάριο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε με την εκπομπή «Happy Day» πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού τους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αποκαλύπτει πως η σύντροφός του ανέλαβε όλη την ανακαίνιση, και την πλήρωσε μόνη της. «Αυτό το σπίτι ήταν διαφορετικό, έχουν γκρεμιστεί πάρα πολλά» είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα να τονίζει ότι: «Η Βρισηίδα τα ανέλαβε μόνη της, το διακόσμησε, το έφτιαξε, το έχτισε σιγά σιγά και τα πλήρωσε κιόλας. Της χρωστάω της κυρίας».

«Αυτό είναι επένδυση ονείρων. Χτίζω το μέλλον μου με τον Σπύρο, για εμάς και για τη σχέση μας», εξήγησε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Όπως καταγράφεται και στα σχετικά πλάνα, στον χώρο του σαλονιού επικρατεί το λευκό και η minimal διακόσμηση, κάτι που ισχύει και για τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, ενώ στο υπνοδωμάτιο «κυριαρχεί» η… υπερμεγέθης γκαρνταρόμπα της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις