Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Σάττι: Το ευχαριστώ της τραγουδίστριας
LIFESTYLE

Μαρίνα Σάττι: Το ευχαριστώ της τραγουδίστριας

Μαρίνα Σάττι: Η τραγουδίστρια σε λίγο καιρό θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό

Λίγος καιρός απομένει για την στιγμή που η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.  Ωστόσο, η τραγουδίστρια βίωσε πρόσφατα μια σημαντική απώλεια, καθώς στις αρχές Απριλίου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε σε ηλικία 68 χρονών. Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχε διακόψει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις πρόβες για τις ανάγκες της Eurovision. Το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου, όμως, η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την απώλεια του πατέρα της. «Ευγνώμων για την αγάπη σας και όλα τα όμορφα μηνύματα που δέχομαι από εσάς τελευταία. Δείτε φωτογραφίες από τα παλιά αλλά και καινούργιες!» έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου, σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ενώ μετά τις 16.00 η τραγουδίστρια θα συναντηθεί με δημοσιογράφους. Η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη», σε ένα σημείο φάνηκε να συγκινείται. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Θα ήθελα να ανέβουμε πάνω στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα οι ξένοι, όσοι δεν ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα!”». Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με άλλους τραγουδιστές που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στον μουσικό διαγωνισμό, η Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Έχουμε μιλήσει με τη Σίλια από την Κύπρο, με τη Σλοβενία, με τον Ελβετό».

 

«Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους»

Σχετικά με τις αντιδράσεις γύρω από το τραγούδι, η τραγουδίστρια είπε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους. Ειδικά για αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο. Αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη “Μάντισσα”. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή και από το γενικότερο αποτύπωμα που είχε το βίντεο-κλιπ, ήταν σαν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας». Για τα άλλα τραγούδια της Eurovision, σχολίασε: «Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. Τη μελωδία θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, την έχω ζηλέψει. Πιστεύω ότι όπως το έχουμε στήσει θα πάμε καλά».

Σε ερώτηση αν θα αφιερώσει κάπου την εμφάνισή της, η Μαρίνα Σάττι φάνηκε να συγκινείται και κούνησε καταφατικά το κεφάλι, χωρίς όμως να θέλει να απαντήσει κάτι.«Θέλω να είμαι στο παρόν, να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν βγω. Έχω ένα ματάκι που μου έχει πάρει δώρο ένας φίλος μου κι ένα ζαράκι μικρό, για γούρια», είπε στο τέλος της συνέντευξής της η Μαρίνα Σάττι.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το Ζάρι είναι απαίσιο και εμετικό»

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» εμφανίστηκε σήμερα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, το οποίο χαρακτήρισε εμετικό και απαίσιο. «Το Ζάρι είναι ένα κομμάτι εμετικό, αλλά πανέξυπνο. Τι να κάνω; Αφού εμένα δεν μου αρέσει, τι να κάνω; Αν εμένα αυτή τη στιγμή κάποιος μου πατήσει τον κάλο και κάνω «αααααα» και το γράψω σε ένα κομμάτι και το επαναλάβω και γίνει viral, σημαίνει ότι είναι ωραίο κομμάτι; Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πολύ, είναι φοβερή καλλιτεχνάρα. Αλλά στεναχωρήθηκα, γιατί νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο και τελικά ακούω αυτό, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ απαίσιο κομμάτι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις