Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Καλαμαριά: Στις φλόγες κατάστημα εστίασης
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Καλαμαριά: Στις φλόγες κατάστημα εστίασης

Φωτιά Καλαμαριά: Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Βαζελώνος 23 - Επί τόπου πυροσβεστικές δυνάμεις

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, το πρωί της Δεύτερας (15/04), έπειτα από κλήση για φωτιά σε κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε τηλεφώνημα για φωτιά σε ισόγειο κατάστημα εστίασης επί της οδού Βαζελώνος 23, κοντά στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς. Αυτήν την ώρα στο σημείο επιχειρούν τρία υδροφόρα οχήματα με εννέα πυροσβέστες.

Άλλο έναπεριστατικό πυρκαγιάς ξέσπασε περίπου δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο (29/03) σε γνωστό εστιατόριο στη Μεταμόρφωση Αττικής. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε γύρω στις 02:00 για φωτιά σε χώρο εστίασης επί της οδού Τατοΐου, στη Μεταμόρφωση. Σήμανε συναγερμός και 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Κατάσβεση

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν δύο εκρήξεις πριν το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, η οποία ξεκίνησε ενώ έκλεινε το κατάστημα και στο εσωτερικό του υπήρχαν τρία άτομα που κατάφεραν ν’ απομακρυνθούν χωρίς να τραυματιστούν. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να θέσουν σχεδόν δύο ώρες αργότερα υπό έλεγχο τη φωτιά, που επεκτάθηκε λίγο σε διπλανό εγκαταλελειμμένο κτίσμα. Η κατάσβεση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία λίγες ώρες αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις