Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νατάσα Παζαΐτη γενέθλια: Η οικογενειακή φωτογραφία
LIFESTYLE

Νατάσα Παζαΐτη γενέθλια: Η οικογενειακή φωτογραφία

Νατάσα Παζαΐτη γενέθλια: Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού φωτογραφήθηκε με τον ίδιο και τα παιδιά τους

Τα 58 έκλεισε η Νατάσα Παζαΐτη και έσβησε τα κεράκια έχοντας στο πλευρό της, την οικογένειά της.

Η Σήλια Κριθαριώτη απαθανατίζει τον γιο του Κώστα Καραμανλή να τραγουδά Στράτο Διονυσίου

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού φωτογραφήθηκε με τον ίδιο και τα παιδιά τους ενώ δεν έλειπε και ο γάτος τους, ο Πέπε, με τον οποίο είναι ένα χρόνο μαζί.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Φέτος, μαζί με τα γενέθλια μου, γιορτάζουμε και έναν χρόνο από τον ερχομό του Πέπε», έγραψε στην ανάρτησή της η Νατάσα Παζαΐτη.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο και μια όμορφη οικογένεια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους. Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις