Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεφ γνωστού εστιατορίου κι ο φίλος του, έκρυβαν κοκαΐνη σε… κατσαρόλες
ΕΛΛΑΔΑ

Σεφ γνωστού εστιατορίου κι ο φίλος του, έκρυβαν κοκαΐνη σε… κατσαρόλες

Και στον απορροφητήρα!

O σεφ γνωστού εστιατορίου στο Ηράκλειο, έκρυβε με τον συνεργό του την κοκαΐνη μέσα στις… κατσαρόλες και στον απορροφητήρα (!) της γκαρσονιέρας που είχαν μισθώσει!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι δύο εμπλεκόμενοι, ο 28χρονος σεφ, αλβανικής καταγωγής με ελληνική ταυτότητα και ο 31χρονος φίλος του, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. «Ειδικότερα», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ «στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ότι οι δύο ημεδαποί κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της οποίας εξακριβώθηκε χώρος τον οποίο χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, διακριτικά οι αστυνομικοί της Δίωξης, ήλεγξαν τους χώρους, που χρησιμοποιούσε ο 28χρονος στη δουλειά του για το ενδεχόμενο να είχε αποκρύψει κάτι το επιλήψιμο, εν αγνοία των συναδέλφων του. Ωστόσο, κατά την έρευνα  δεν προέκυψε τίποτε. Ετσι, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής  επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και ακινητοποιήθηκαν.

Κοκαΐνη, κάνναβη και 20.000 ευρώ 

Ακολούθησε έλεγχος στους ίδιους και πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους, όπου, λέει η Αστυνομία,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

966,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 κιλά και 112 γραμμάρια κάνναβης,  3 ζυγαριές ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των είκοσι χιλιάδων εκατό είκοσι (20.120) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 4 κινητά τηλέφωνα, και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί κατέγραφαν, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, κωδικοποιημένα ονόματα, «πελατών», ποσότητες και ποσά, που εισπράχθηκαν. Αξίζει να αναφερθεί ακόμη  ότι στο διαμέρισμα βρέθηκε και ένα βαρελάκι με…ρύζι, λασπωμένο. Εικάζεται ότι μέσα σε αυτό  είχαν κρύψει αρχικά  τα ναρκωτικά και το είχαν…θάψει σε υπαίθριο χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις