Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η τρυφερή ανάρτησή του για την σύντροφό του
LIFESTYLE

Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η τρυφερή ανάρτησή του για την σύντροφό του

Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Την ψήφισαν στο Survivor για αποχώρηση

Η παίχτρια του Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου συμπλήρωσε την τετράδα του «τάκου» στο ριάλιτι και θα κληθεί να αγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι. Ο Χρήστος Δάντης, με τον οποίο η παίκτρια είναι σε σχέση, θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή του μέσω ενός Instagram story που ανέβασε, λίγο αφότου προβλήθηκε στην τηλεόραση το επεισόδιο με την διαδικασία της ψηφοφορίας στην κόκκινη ομάδα.

Ο τραγουδιστής έγραψε: «Καλή τύχη αύριο! Μας έχει κάνει υπερήφανους με την αυτοθυσία σου, την ενσυνείδητη συμπεριφορά για την ομάδα σου, αλλά και γενικότερα με τη στάση σου. Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι». Η κόκκινη ομάδα του Survivor έπρεπε να ψηφίσει ανάμεσα στην Κατερίνα και την Ασημίνα ποια θα είναι η 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024. Η απόφαση ήταν πως η Ασημίνα είναι η 4η υποψήφια δίπλα στην Άιρα, τη Δώρα και τη Χρύσα για τις μονομαχίες της Πέμπτης 11 Απριλίου. «Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα θέμα, το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου» τόνισε, με χαμόγελο, η παίκτρια των Κόκκινων για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

«Έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media»

Στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την κατά πολλά χρόνια νεότερή του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και το πως δέχτηκε το οικογενειακό του περιβάλλον αυτή τη σχέση, είχε αναφερθεί ο Χρήστος Δάντης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Στούντιο 4. «Έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media… φοβερές επιθέσεις. Επιθέσεις που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Μιλάω για παλαιότερα φυσικά», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης. «Τώρα πια αυτό το έχουν χωνέψει, το έχουν καταλάβει και οι επιθέσεις περιορίζονται στο «τι αυτός είσαι», «τι αυτή είναι»… κατάλαβες; «Τι μαλ@κας είσαι», «τι μαλ@κισμένη είναι» δηλαδή», εξήγησε ανοιχτά ο τραγουδιστής «παγώνοντας» στον αέρα τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Υπήρξε μια μεθόδευση τέλος πάντων, μαθεύτηκε χωρίς να το έχει συμφωνήσει η ίδια. Μας είχε πετύχει νομίζω ένας φακός κάπου την περίοδο του κορονοϊού και βγήκε αυτή η φωτογραφία. Έτσι μαθεύτηκε. Η Ασημίνα δεν έχει ακούσει και δεν έχει διαβάσει τίποτα σε σχέση με όσα έχω ακούσει εγώ», απάντησε ο Χρήστος Δάντης σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας. «Είναι έντονος χαρακτήρας και έχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων για την ηλικία της. Σέβεται την ιεραρχία, σέβεται την οικογένεια, είναι ο άνθρωπος που θα φάει με τους δικούς της το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι μετά από 2 ώρες θα πρέπει να πάει στην προπόνηση και ενδεχομένως θα το βγάλει αυτό το φαγητό. Με τρόμαξε το συναίσθημά μου όταν γνώρισα την Ασημίνα. Φυσικά υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν αυτή τη σχέση», είχε εξομολογηθεί για τη σύντροφό του ο Χρήστος Δάντης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις