Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Σάττι πατέρας: Eπιστρέφει στις πρόβες μετά από μια μεγάλη απώλεια
LIFESTYLE

Μαρίνα Σάττι πατέρας: Eπιστρέφει στις πρόβες μετά από μια μεγάλη απώλεια

Μαρίνα Σάττι πατέρας: H τραγουδίστρια είχε σταματήσει τις εμφανίσεις για την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής και τώρα επιστρέφει στα επαγγελματικά της καθήκοντα

Η Μαρίνα Σάττι τις τελευταίες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη με τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς μόλις λίγες εβδομάδες πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε μια παύση στα επαγγελματικά της και είχε σταματήσει τις εμφανίσεις για την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής, ενώ η Συνέντευξη Τύπου είχε ακυρωθεί.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σήμερα Πέμπτη (11/04), ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, στην εκπομπή «Breakfast@Star», η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη για comeback και μάλιστα, την Δευτέρα 15/4 θα δοθεί η πολυπόθητη Συνέντευξη Τύπου. Αυτή μάλιστα, θα είναι η πρώτη εμφάνισή της, σε επαγγελματικό πλαίσιο, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η νεαρή καλλιτέχνιδα τον «έχασε», σε ηλικία 68 ετών, από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η πρώτη της ανάρτηση

Η Μαρίνα Σάττι αποφάσισε να μείνει για λίγο εκτός από τα social media. Το απόγευμα της Δευτέρας (08/04), όμως, δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία των δυο τους. Πρόκειται για μια παλιά κοινή τους φωτογραφία, όπου είναι αρκετά μικρή στους ώμους του πατέρα της. Την τελευταία εβδομάδα η Ελλάδα έπεσε μόλις μία θέση για λίγες ημέρες, από την 7η στην 8η θέση των στοιχημάτων και αυτό επειδή καλλιτέχνες άλλων χωρών εμφανίστηκαν σε live εμφανίσεις στην Βαρκελώνη και στο Λονδίνο. Πλέον βρίσκεται ξανά στην 7η θέση.

Πηγή Tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις